Sokaknak egy életre elment a kedvük a McDonald’s-tól azután, amit egy angliai mekiben videóztak le 1

Egy iskolás diák készítette a videofelvételt, amin az látható, amint az önkiszolgáló ketchup autómatában kicsi kukacok tucatjai hemzsegnek az egyik McDonald’s étteremben.

Sokaknak egy életre elment a kedvük a McDonald’s-tól azután, amit egy angliai mekiben videóztak le 3

A gusztustalan kis élőlényeket Isabella Ritchie vette észre előző héten a szerdai napon Cambridge városában a Rose Crescent-en lévő „Mekiben”. Ő utána azt is nyilatkozta, hogy egy életre elment a kedve attól, hogy onnan vásároljon bármit is.

Amint a kamera ráközelít a ketchup pumpa kiöntő nyílására, jól kivehető, ahogy belül mindenfelé kicsi sárga élőlények mocorognak.

„Aki esetleg ennyiből nem jött volna rá, azok ott KUKACOK” – írta twitteren a videó készítője.

A lány arról is beszámolt a közösségi oldalán az ismerőseinek, hogy a videó elkészítése után odament az egyik bent dolgozó alkalmazotthoz, és szólt neki, hogy mi a helyzet, mire válaszul „ő ahelyett, hogy reagált volna bármit is, rám se hederített, csak folytatta a vásárlók kiszolgálását”.

https://www.youtube.com/watch?v=GbOIJVTvDPw

„Az egyik embert úgy állítottuk le, hogy bele ne egyen, mert észre sem vette. Az egyik barátom pumpált párat rajta, és a ketchupos kukacos cuccal egy légy is kirepült a nyíláson.”

A McDonald’s az eset kapcsán azt reagálta, hogy az ügyfélszolgálat már vizsgálatot indított az ügy kapcsán.

„Nagyon sajnáljuk, ami történt. Azonnal megpróbáltunk kapcsolatba lépni a vásárlóval. Ezeket az eszközöket elvileg rendszeresen tisztán kellene tartanunk, épp ezért most azt próbáljuk kideríteni, hogy mi is történhetett.” Az étterem ezt követően azt is hozzátette, hogy azóta már a hely egy teljes átvizsgáláson is túlesett, és mindet rendben találtak.     Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra   Forrás 

Megosztás