Sikeres magyar STREET FOOD, ami már Angliában is elérhető: Reinpold's Kolbice 1

Januártól lehetővé válik a Magyarországon szabadalmaztatott  és már több európai országban jelen lévő Reinpold KOLBICE Street -Food termék  forgalmazása.

Sikeres magyar STREET FOOD, ami már Angliában is elérhető: Reinpold's Kolbice 3

KOLBiceTM egy frissen sütött magvas kenyértésztából készült tölcsér, többféle ízesítésû kolbásszal, szószokkal, valamint választható feltétekkel.

Sikeres magyar STREET FOOD, ami már Angliában is elérhető: Reinpold's Kolbice 4

Jelenleg Angliában második éve vagyunk jelen a termékkel. 2016 júliusában sikerült bejutnunk az első kisebb rendezvényünkre, ami mondhatni, tanuló állomásunk első szakasza volt. Kisebb akadályunk volt, hogy nem fordítottunk elég figyelmet a marketingre, igy nem sikerült kellően a termék bemutatása.

Sikeres magyar STREET FOOD, ami már Angliában is elérhető: Reinpold's Kolbice 5

Augusztusban második fesztiválunkon már több reklám anyaggal , poszterekkel díszítettük büfékocsinkat , hogy mindenki számára egyértelmű legyen, hogy kik vagyunk, es mit árulunk. Ennek köszönhetően sikerült 350 adagot árusítanunk, valamint rengeteg tapasztalatot szerezni a következő fesztiválokra. Ebben az évben késői indulás miatt csak néhány fesztiválon tudtunk részt venni. 2017-ben sikerült eljutnunk az ország különböző pontjaira kisebb-nagyobb sikerrel.

Sikeres magyar STREET FOOD, ami már Angliában is elérhető: Reinpold's Kolbice 6

Számos fesztiválon rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk a termékkel kapcsolatban.2018-ban kitűztük magunk elé partnerek felkutatását a termék népszerűsítéséhez Anglia nagyvárosainak környezetében.

Minden tudásunk átadásával lehetőséget nyújtunk már meglevő üzleted, büfé kocsid termékének bővítéséhez is, vagy csak ha önállóan indulnál. Ha szeretnél elsőként csatlakozni és kipróbálni magadat a Street-Food világában , rendelkezel minimum 4 ezer font tőkével,akkor vedd fel velünk mihamarabb a kapcsolatot.

Kapcsolat:

Email: info@reinpoldskolbice.co.uk

Kepék, információk:

Facebook 

Twitter