Több kegyetlen gyilkosság is történt a hétvége folyamán az országban. Letartóztattak egy 54 éves férfit miután egy kislányt holtan találtak egy Walsall közeli kisvárosban, egy férfit és egy nőt pedig egy másik ember megölésével gyanúsítanak.

Az alig 8 éves gyerekre súlyos szúrt sebekkel találtak rá a brownhillsi lakásukban szombat este, és egyből kórházba szállították, azonban nem sokkal később belehalt sérüléseibe. A letartóztatott férfit szintén kórházba kellett vinni, neki a hasán volt késszúrás okozta seb, de az állapota stabil – mondta a West Midlands rendőrség.

„Egyelőre családon belüli erőszakként kezeljük az ügyet, nem keresünk más gyanúsítottat a lány halála kapcsán” – mondta Jim Colclough nyomozó. „A családi ügyekkel foglalkozó csoportunk igyekszik mindenben támogatni a lány családját, akiket természetesen összetört a gyermek elvesztése.”

A rendőrséget szombat este 9:15 körül hívták ki a Valley View-nél található házhoz. A férfit előzetes letartóztatásban tartják, és még folyik a kihallgatása. A közép-angliai kisvárosban meggyilkolt kislányt ma hivatalosan is azonosították, mint Mylee Billingham, és egy fotót is leközöltek róla a hírekben.

A másik gyilkosság Haydock városában történt szintén a szombati nap folyamán. Itt nem sokkal éjfél előtt hívták ki a rendőröket azzal, hogy aggódnak egy bizonyos férfi miatt. Ezután a kiérkező egységek hamar rábukkantak a 30-as éveiben járó férfi holttestére az egyik kertben.

A gyilkosság kapcsán már le is tartóztattak egy 33 éves férfit és egy 30 éves nőt. Az érintett ház még most is körbe van kerítve rendőrségi kordonokkal, a nyomozók pedig házról házra járnak a környéken és kérdéseket tesznek fel a szomszédoknak.

„Már értesítettük az áldozat családját, és képzett szakembereinktől minden támogatást megkapnak, amit csak lehet” – mondta a rendőrség szóvivője. „Hivatalosan még nem azonosítottuk a férfit, a halottkém vizsgálata még csak most folyik, hogy megállapíthassuk a halál pontos okát.”     Értesülj a friss hírekről azonnal, keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd feliratkozás  Forrás