Segítség és hasznos infók az angliai magyaroknak a járvány miatt kialakult nehéz helyzetben 1

A SEGITHETEK.UK honlapon keresztül nagyon sokan kértetek és kaptatok szakszerű segítséget az utóbbi hetekben. Sokan megnyugodhattak akiknek helyesen lett benyújtva és nyomon követve az igénylése a karantén kezdetétől és a napokban már el is kezdték folyósítani az Universal Creditet, mely gyakorlatilag annyit jelent, hogy akik egyedül és pénz nélkül maradtak azoknak az állam kifizette akár a teljes bérleti díját és a megélhetésre kaphattak még 410 fontot havonta, ezen felül ha gyerekek is vannak akkor még többet.

Segítség és hasznos infók az angliai magyaroknak a járvány miatt kialakult nehéz helyzetben 3

Az angol állam így hatékonyan segíti ennek a nehezebb időszaknak az átvészelését. Sajnos sokan még mindig tévhitek és facebook hozzászólások alapján, hiszékenyen hoztak rossz döntést és így vagy maguk töltötték ki az igénylést ami sokszor el lett utasítva vagy még le sem adták az igénylésüket, mert azt hiszik nekik nem jár semmi. Nagyon sok hamis információ kering a neten. A SEGITHETEK.UK oldalon mindig az AKTUÁLIS FONTOS HASZNOS KÖZÉRTHETŐ TÁJÉKOZTATÁST kapja mindenki. Emiatt is szeretnénk arra ösztönözni minden Olvasót, hogy regisztráljon a WWW.SEGITHETEK.UK honlapon és mostantól tartsa rendben a hivatalos ügyeit.

A MAGYAR HIVATAL először az Egyesült Királyságban kezdi meg tevékenységét, de hamarosan a világ több országában segít a magyaroknak eligazodni a hivatali útvesztőkben. Éljetek ezzel a lehetőséggel. A segítség a SEGITHETEK.UK oldalon regisztráltak részére ingyenes vagy jelképes összegű.

Aki szakértőt kér fel a hivatalos ügyek intézésére, aki képes elfogadni szakemberek tanácsát annak a SEGITHETEK.UK munkatársai segítenek optimalizálni pénzügyeit, stabilizálni anyagi biztonságát és a segítségükkel így már sokan a fél életüket rendbe tették, hiszen amikor ezeket a nagynak tűnő, de kis problémákat szakemberek segítségével helyrehozza valaki akkor az élete egyéb területei is rendbe kerülhetnek, mert nagyon sok problémának a stressz az oka és mind az egészségünkre, mind a kapcsolatainkra, a közérzetünkre kihathat. A SEGITHETEK.UK vezető tanácsadói már nagyon sok emberrel találkoztak az elmúlt évtizedekben akik egyenesen rettegtek vagy menekültek a hivatali ügyintézéstől, esetleg halogatták mindig a megoldásokat.
Most van idő rendezni sorainkat ezért javasoljuk, hogy fogadjátok el vagy kérjétek a segítséget.

Néhány aktuális segítség:

Az Universal Credit igényléseknél sok esetben azt tapasztaltuk, hogy nagyon sokaknak nincs ügyfélkapuja, ún.: Gateway (gétvéj!) Kifejezetten javasoljuk, hogy mindenki regisztráljon magának vagy kérje a WWW.SEGITHETEK.UK munkatársainak segítségét.
Kérésre megküldjük azt a magyar nyelvű útmutatót is amit a hírlevél feliratkozóknak már kiküldtük és ami alapján mindenki saját maga is el tudja végezni a regisztrációt. Nagyon sok mindent ezen a Gateway felületen keresztül tudunk intézni vagy pl. leellenőrizhetjük a munkaadóinkat, a fizetésünket, az adókat. Ez a Personal Tax Account – olyan mint a magyar adófolyószámla amihez a Gateway-en keresztül tudunk hozzáférni. Egyéni vállalkozást is itt tudunk nyitni.

A Gateway azonosító ( User ID ) máshoz is jól jöhet. Például az Universal Credit igénylések elbírálásánál is előnyt jelentett akinek volt Gateway regisztrációja. Ez olyan mint Magyarországon az Ügyfélkapu. Akinek még van magyar vonatkozása ott is célszerű, hogy regisztráljon bármelyik Okmányirodában a személyi igazolványával egy ügyfélkaput. Sokaknak jól jönne ha lenne és innen tudnánk leellenőrizni a magyar adófolyószámláját vagy akár a biztosítási jogviszonyát és még sok minden mást. A Magyar Hivatal ebben is segít.

A Pre-Settled státusz vagy a Settled státusz szintén előnyt jelent akár az Universal Credit igénylésénél is. Akiknek a SEGITHETEK.UK munkatársai segítettek az igénylésben azért is volt könnyebb az elbírálás folyamata, mert a generált igazoló kódot előre megírták a hatóságnak az igényléssel egy időben (share code). Ezt is javasoljuk mindenkinek elintézni.

WWW.SEGITHETEK.UK honlapon szintén magyarul le van írva az igénylés menete.

Amikor valaki rendben tudja az anyagi bevételeit havonta és az Universal Credit kiegészíti a jövedelmét ( tévhitekkel ellentétben egyéni vállalkozók számára is és a 80% fizetés mellett is, sőt sokan az eddigi teljes fizetésük mellett is jogosultak lettek volna rá) akkor következő lépésként mindenkinek a figyelmébe ajánljuk az ÁLLAMI MEGTAKARÍTÁSI SZÁMLA megnyitását amit legtöbben az Universal Credit folyósításának az első hónapjában tehetnek meg. A WWW.SEGITHETEK.UK oldalon a Hasznos Infók között szintén található egy magyar nyelvű leírás erről a lehetőségről.

Ezek után akinek még nincsenek rendben a biztosításai javasoljuk a meglévő biztosítások felülvizsgálatát és/vagy új biztosítások kötését. A WWW.BIZTOSITAS.UK – független, anyagi érdekeltségtől mentes tájékoztatást nyújt, online ajánlatokat kér be több biztosítási bróker cég munkatársaitól és azokat segít összehasonlítani, mely az ügyfelek számára nyújtott pénzügyi tanácsadás része. Életbiztosítások már akár havi 5 fonttól köthetőek és célszerűnek is tartjuk, hogy akinek még nincs biztosítása kösse meg a legegyszerűbb és legolcsóbb életbiztosítást amit utána majd ráér bővíteni, módosítani vagy még mellé kötni többet szükség esetén. Sokaknak kötünk egy rövidebb és egy hosszabb futamidejű biztosítást, de ez nagyon személyre szabott, viszont ezt egy nagyon rövid beszélgetés keretében le tudjuk tisztázni.
A felülvizsgált biztosításokból sok volt amelyik nem a legkedvezőbb volt és nagyon sok olyan volt amik nem voltak infláció követőek vagyis a hosszú élet reményében nem sokat értek.

A legtöbben viszont egyáltalán nem személyre szabott biztosítással rendelkeztek.
A tapasztalatok alapján a BIZTOSITAS.UK gazdasági-pénzügyi szakértői hamarosan egy olyan megoldással állnak elő amely az ügyfelek szempontjából nagyon fontos lesz.
Részletek hamarosan a WWW.SEGITHETEK.UK oldalon regisztráltak részére e-mailben lesznek kiküldve.

REZSICSÖKKENTÉS ÉS EGYSZOLGÁLTATÓS FIZETÉS.
Már lehet jelezni az igényeket a WWW.SEGITHETEK.UK kezdő lapján azoknak akik szeretnék havi kiadásaikat csökkenteni, optimalizálni és akár egy szolgáltatóhoz átirányítani. Kedvezőbb díjszabással egy helyen rendezhetjük havonta szinte az összes rezsi számlánkat – telefon-és internet előfizetésünket, a villany- és a gázszolgáltatást.

KÖNYVELŐI KÉPZÉS- MINŐSÍTÉS-KÖNYVELŐK KLUBJA
Teljes körű könyvelés – adótanácsadás – bevallások – visszaigénylések – HMRC ügyintézések egy helyen a SEGITHETEK.UK partnereivel. Részletek a WWW.KONYVELES.UK honlapon.

VÁLLALKOZÓK KLUBJA – Hamarosan lehet csatlakozni a
MAGYAR KIS-ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÓK KLUBJÁHOZ, mely minden vállalkozó számára számos előnnyel jár. A WWW.MKKV.UK vagy a WWW.VALLALKOZAS.UK
a HUNGARIANS WORLDWIDE szervezet tagja és a SEGITHETEK.UK partnere így a
honlapon regisztráltak és a hírlevélre feliratkozottak hamarosan részletes tájékoztatót kapnak e-mailben a csatlakozási lehetőségről és a tagsággal járó előnyökről.
Jelenleg is elindult már több KÖZÖSSÉGI VÁLLALKOZÁS melyhez lehet csatlakozni.
Aktuális pályázatok kerülnek kiírásra, amiket érdemes figyelni.

Nagyon sok egyéb lehetőség vár még mindannyiunkra ennek a megújult világnak a küszöbén és ezekből csak néhányat emelnénk ki címszavakban:
Ingyenes kurzusok, önfejlesztő képzések, angol tanulás, tiniklub, szülők klubja, idősek klubja, önellátó közösségek építése szóval minden ami hasznos, jó, de mégis emberi.
Partnerek pl. www.namaste.hu www.magantanoda.com és a sok vállalkozó listája és kedvezményei hamarosan megtekinthetők a WWW.SEGITHETEK.UK honlapon.

Elérhetőségeink megtalálhatóak a www.segithetek.uk honlapon. Regisztrálj, megéri!
SEGITHETEK.UK Facebook oldala

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után