Saját haláláról kapott hivatalos értesítést egy férfi Angliában :D :D 1

Senki sem tudja pontosan, hogy mi is történik egészen pontosan a halálod után. Megérkezel egy hatalmas kapuhoz, ahol megkapod a „végigvitted az élet nevű játékot” oklevelet, és értesítést kapsz a további sorsodról? Vagy csak a valaha volt legmélyebb álmodba zuhansz, amit valaha is átéltél?

Saját haláláról kapott hivatalos értesítést egy férfi Angliában :D :D 3

Nos, Gordon Blakeman még csak azt sem tudta, hogy ő valójában meghalt… Olyannyira el volt rejtve ez a szomorú tény előle, hogy végül hatalmas megdöbbenésére erről egy levélből kellett tudomást szereznie, méghozzá egy pénzügyi cégtől.

Gordon, mint az kiderült múlt vasárnap jött ki a kórházból, majd két nappal később élettársával, Leigh-vel egy levelet kapott a worcestershire-i Bromsgrove-i otthonukban, amelyben a cég részvétét fejezte ki a Gordont gyászoló ismerősök, családtagok és barátok számára.

A szóban forgó pénzügyi vállalat, amelyet a házaspár már hosszú évek óta használt, ezt írta Leigh-nek: „A néhai Gordon Blakeman örökösének. Sajnálattal értesültünk Gordon Blakeman eltávozásáról, és részvétünket fejezzük ki Önnek ebben a rettentő nehéz időszakban.”

Leigh ezt nyilatkozta a kapott levélről a Bromsgrove Standardnak: „Egyszerűen Nem hittük el, amit láttunk… azt hittük, ez valami rossz vicc.”

Amikor a házaspár ezt követően felhívta és kérdőre vonta a céget a levél miatt, azt mondták nekik, hogy a NatWest bank valamilyen okból kifolyólag hibásan Gordont halottként rögzítette. Nem sokkal később végül az is kiderült, hogy a NatWest egyik dolgozója követte el az „aprócska” hibát, miközben épp egy Gordonra vonatkozó probléma megoldásával foglalkozott.

A bank röviddel ez után közleményt adott ki, amelyben ez állt: „Őszintén elnézést kérünk ügyfeleinktől ezért a súlyos tévedésért, amely emberi mulasztás miatt következett be.” A cég szóvivője azt mondta megértik, hogy ez némi szorongást és feszültséget okozott az érintetteknek, ezért bocsánatot kértek, és kártérítést ajánlottak fel.       Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után