A királynő jól ismert, a Buckingham Palace-t őrző testőrségének egyik tagja elcsúszott, és egy baki parádéba illő esést produkált a híres őrségváltás közben.

_552f8d64868e9

Az őr egy aknafedélen csúszott el, több száz turista szeme láttára. Ezt követően gyorsan felállt, és pókerarccal, de igencsak elvörösödött fejjel folytatta a szigorú szabályok szerint lezajló őrségváltást (Changing of the Guard) a brit királyi palota előtt.

A palota fiatal őrzőjének oldalirányba szaladt ki a lába alól a talaj, és akkorát esett, hogy még a fegyverét is elejtette, ami valószínűleg további fekete pontokat eredményez a rezüméjén. A többi katonát látszólag egy pillanatra sem zökkentette ki a nem mindennapi esemény, és mindenki rutinosan folytatta a feladatát.

Rendszerint emberek százai, sőt néha ezrei figyelik a minden nap 11:30-kor lefolytatott őrségváltást, így nem csoda, hogy amikor valami ilyesmi történik, az pillanatokon belül felkerül az internetre, és milliók nézhetik vissza újra meg újra.

Ha máskor is szeretnéd angliai magyaroknak szóló híreinket olvasni, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”250″ box_height=”80″ colorscheme=”light” show_faces=”0″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/319485078225041/

Forrás: http://www.dailyrecord.co.uk/news/weird-news/watch-moment-buckingham-palace-soldier-5525231