Repülés közben önkielégített az angol légitársaság pilótája 1

Kompromittáló fotók is készültek a híres brit légitársaság egyik pilótájáról, aki önkielégítést végzett repülés közben, 10 ezer méter magasan, utasokkal a fedélzeten.

gettyimages-467596888-e1477831775714

A British Airways pilótáját azóta az incidens miatt fel is függesztették, habár egyelőre még csak ideiglenesen, ami nem csoda, hisz ez egyrészt veszélyes is lehet, másrészt hatalmas negatív reklám a cégnek. A hírek szerint a tapasztalt pilóta a pilótafülkében nyúlt magához, nagyjából 10 km-es magasságban.

A legrosszabb a sztoriban, hogy állítólag mg képek is készültek róla, amint Colin Glover „unalmában rárántott”. Ráadásul a különleges alkalomhoz még ki is öltözött, és harisnyába öltözött. Az elbeszélések alapján a képeken ez is jól látható, sőt a lábait meg felrakta a műszerfalra, amivel azonban már emberi életeket is veszélyeztethetett volna.

Egy másik képen az látható, hogy a repülőgép egyik wc-jében meztelenkedik egy férfi (aki feltehetően ő), egy harmadik fotón meg egy pornó magazin van lefényképezve a pilótafülkében.

Az 51 éves Glovert a légitársaság azonnal felfüggesztette, annak ellenére, hogy a férfi tagadta, hogy a képeken ő látható. Az egyébként egy gyerekes apuka már 26 éve dolgozik  a légitársaságnak.

Egy repülési szakértő azt nyilatkozta a Sun című bulvárlapnak, hogy egy ilyen szituáció akár nagyon rosszul is elsülhet.

„Ez egy nagyon veszélyes szituáció, ha a gép a levegőben van. Az ember sosem tudhatja előre, hogy a gép mikor keveredik egy váratlan, nagyobb légörvénybe.” – nyilatkozta Chris Yates.

A British Airways egyik szóvivője csak annyit mondott az ügy kapcsán, hogy a légitársaság nagyon szigorúan veszi az ilyen kihágásokat, és hogy az incidenst már vizsgálják. A képeket állítólag több különböző repülőgépen fotózták, tehát nem egyedi estről beszélünk. A Metró szerkesztőségé megpróbálta felvenni a kapcsolatot Glover kapitánnyal, de csak az ügyvédjét tudták elérni, aki minden vádat tagadott.         Forrás: metro

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után