50 embernek adnak £200-ot Londonban a hétvégén az Oxford Street-en 1

Közeledik a Karácsony, és mint azt tudjuk, Londonban már jó előre feldíszítik a belvárost, és nagy ünnepségek keretében kapcsolják fel a karácsonyi fényeket London egyes környékein. Ennek részeként lesz majd egy nagy játék az Oxford Streeten, ahol 50 szerencsés lesz majd 200 GBP-tal gazdagabb, amit el is költhet azonnal a karácsonyi ajándékokra.

ad_224401979-e1477834779523

Sokan ábrándoztunk arról gyerekként, hogy milyen jó lenne, ha a közismert Monopoly társasjáték papírfecnijei igazi pénzekké változnának. Na ez most megtörténik.

Egy egész napra a londoni híres bevásárló utca, vagy legalábbis egy része, egy hatalmas társasjátékká változik, egy életnagyságú monopolyvá. A társasjáték szabályai szerint, aki körbeér, és áthalad a start mezőn, az pénzt kap.

Nem lesz ez másként az Oxford Streeten sem, így a start, vagyis a GO mezőn áthaladó játékosok közül 50-en £200-tal lesznek gazdagabbak.

Mr. Monopoly, a társasjáték jól ismert frakkos figurája 50 szerencsésnek £200-os ajándékutalványt fog adni, amit a karácsonyi ajándékokra nagyon ügyesen és gyorsan költhetünk majd el, akár ott helyben valamelyik boltban.

88865220141031171248

Ahhoz, hogy részt vegyél a játékban, nem árt, ha ott vagy, amikor megrendezésre kerül, ami pedig november 6-án, vasárnap lesz, tehát a mostani hétvégén. Az egész utcát le fogják zárni és az életnagyságú monopoly játék az Oxford street-i karácsonyi világítás felkapcsolásának örömére szervezett nagy esemény egyik része lesz.

A hírek szerint a játék vicces bábuinak az életnagyságú változatai is ki lesznek állítva. A játéktábla 10 méter x 10 méteres nagyságú lesz, így egyszerre több tucat játékos is elfér majd rajta.

A Hasbro egyik szóvivője elmondta, hogy már nagyon várják az eseményt , és hogy az első Oxford street-i családi fesztivál megrendezésének alkalmából sok egyéb karácsonyi ajándék és jutalom is kiosztásra kerül. „Remélhetőleg mindenki nagyon fogja élvezni a show-t és a Monopoly-t is!” Itt egy link, hogy mi lesz még az oxford street-en a hétvégén.          Forrás: metro

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után