Egy magát először rendőrnek kiadó férfi elcsalta, majd késsel fenyegetve kényszerítette közösülésre a tinédzser lányt Észak-Londonban.

police-gv

A férfi a jelentés szerint biciklin közelítette meg a lányt Enfieldben. Azt mondta neki, hogy bolti lopást követett el, és ezért meg kell, hogy motozza. A városi rendőrség elmondása alapján ehelyett azonban kést rántott, és azzal tartotta sakkban a lányt, kényszerítve őt a nemi aktusra.

A 32 éves elkövetőt a rendőrség később elfogta, így egy bűnözővel kevesebb mászkál az utcákon, ami nem sok ugyan, de sokaknak ez is elégtétel lehet valamilyen szinten. A támadás egyébként szerdán kora este történt 17:30 körül a Sandhurst Road-on.

_87982097_sandhurst

Mint kiderült, aznap nem ez volt az első ilyen eset, ugyanis az elkövető nem sokkal korábban egy 12 éves kislányt is megtámadott hasonló módon.

Alig egy órával korábban, 16:30 körül, a Shirley Grove-nál az előzőleg említett utcától nem messze az álrendőr fickó egy 12 éves kislányt próbált meg megtámadni. Azt mondta neki, hogy ő rendőr, és pontosan illik rá a személyleírás, amit kapott arról a lányról, akit le kell tartóztatnia.

A férfi azt mondta a lánynak, hogy vele kell mennie a furgonhoz. A kislány azonban visszautasította. Ekkor a férfi elkapta a lány csuklóját és megpróbálta a kocsihoz ráncigálni, azonban a kislány valahogyan ki tudott szabadulni a szorításból, és sikerült elszaladnia.

Tracey Cormack nyomozó azt nyilatkozta az ügy kapcsán, hogy szeretné, ha bárki, aki látta valamelyik esetet, vagy úgy gondolja, hogy találkozott a férfival, aki rendőr egyenruhában bűnözött, esetleg beszélt is vele, az azonnal keresse fel a rendőrséget, és számoljon be az esetről.

Sajnos rengeteg ilyen és ehhez hasonló bűncselekmény történik a lassan 9 milliósra duzzadó lakosságú brit fővárosban. Legyen ez egy intő jel, hogy mindenki legyen óvatos az ismeretlenekkel, mert nem mindenki az, akinek látszik. Sajnos!    Forrás: http://www.bbc.com/

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára