Rejtett kamerát találtak a londoni Starbucks kávézó WC-jében 1

A világhírű kávézólánc egyik londoni üzletében az egyik vendég nem hitt a szemének, amikor WC-zés közben felfigyelt valamire a szellőzőben, amiről kisebb vizsgálódás után kiderült, hogy egy titkos kamera, ami pont a WC-re néz. Az illető még videót is csinált róla, így most mindenki a saját szemével is megtekintheti.

kamera-sb

A nagyjából gyufásdoboz méretű felvevő eszközt egy szellőzőrács mögé rejtették, a vendégek WC-jének plafonján, ráadásul pont a wc csésze fölött. Az említett kávézó a Starbucks Vauxhall-nál lévő ága. Hogy ki tette oda a kamerát, az egyelőre egy nagy kérdőjel, azonban a legérdekesebb az egészben, hogy a hely pont a híres MI6, vagy is a brit titkosszolgálat főépületével szemben található.

Ricci Arcari a kamera felfedezőjének a neve, aki csak bement egy kávéra majd gyanútlanul elment WC-zni, amikor a rendkívül zavaró, felháborító és furcsa felfedezést tette. A 33 éves férfi, aki egyébként gyakran megy be ebbe a kávézóba, így mesélte a sztorit a Standard-nek:

camera

„Bementem és megittam a szokásos italomat. Abban a Starbucks-ban csak egy illemhely van. Egy jó nagy mindenki számára. Bementem, használtam a WC-t és közben, ahogy ott álltam, körbenéztem. Felnéztem, és amikor megláttam, az első gondolatom az volt, hogy ez tutira egy kamera.”

„Egy pillanatra eléggé bepánikoltam, abbahagytam amit épp csináltam, lezártam a WC fedelét, felpattantam rá és közelebbről is szemügyre vettem a szellőzőbe rejtett fura tárgyat. Biztosra akartam menni, hogy jól látom-e amit látok, ezért kicsit a kisujjammal meg is piszkáltam meg bökdöstem. Ezek után kirohantam a helyről, és azonnal hívtam a menedzsert.” – mesélte Ricci.

Az eszközt a személyzet azonnal eltávolította onnan, majd kihívták a rendőrséget. Sem arról nem derült ki semmi, hogy vajon mióta lehetett már ott az a kamera, sem pedig arról, hogy mire használhatták, bár erről azért lehet némi sejtésünk. Mr. Arcari, aki egyébként média menedzserként dolgozik a környéken, „sokkolónak” nevezte a dolgot.

https://www.youtube.com/watch?v=TkhIgZAGCLY

„Azt hinnéd, hogy biztos csak a nagyon beteg elméjű emberek csinálnak ilyet, és igazából senki nem hiszi el, hogy ez tényleg megtörténhet. Azt a WC-t és csomó másik hasonló ilyen helyet rengetegen használnak naponta. A szülők is azt gondolják, hogy a gyerekük ott biztonságban lesz nyugodtan bemehet. Már a WC-re se mehetünk anélkül a gondolat nélkül, hogy biztosan figyelnek minket valahonnan.”

A Starbucks szóvivője nem győzött elnézést kérni, és kiemelte, hogy nekik nagyon fontos, hogy a vásárlók biztonságos környezetben tudhassák magukat, valamint, hogy amint tudomást szereztek róla, eltávolították. Az viszont, hogy ki rakhatta oda, vagy miért, az örök rejtély marad. A külügyminisztérium és az MI6 nem volt hajlandó nyilatkozni az üggyel kapcsolatban.    Forrás: Standard  Hirdetőinknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után