Reggelig buliztak az emberek kint az utcán Angliában, miközben a rendőrök egyre tehetetlenebbek 1

Több videó és számtalan kép is készült a kora reggelig önfeledten szórakozó emberekről, akik a koronavírus miatt bevezetett szabályok ellenére kint az utcán csoportokba verődve buliztak, ameddig csak bírtak. A közösségi oldalakon elképesztő mennyiségű kritika érte mind a bulizó közösséget, mind a rendőröket, hogy nem tudnak rendet tartani.

Reggelig buliztak az emberek kint az utcán Angliában, miközben a rendőrök egyre tehetetlenebbek 2

A közösség a május 8-án ünnepelt „európai győzelem napja” alkalmából rúgott ki a hámból, és sikerült egy kicsit túlzásba vinniük. Az eset, ami országos szinten számtalan embert felháborított Middlesborough területén, Groves Hill környékén történt. Az elbeszélések szerint szabadtéri sütögetés, ugrálóvár, de még DJ is volt… A helyi polgármester, aki maga is azt nyilatkozta, hogy elég ostoba dolog volt, amit műveltek, elmondta, hogy a rendőrök többször is leellenőrizték, hogy az ünneplő emberek nem lépnek-e át egy bizonyos határt, és azt jelentették, hogy nem történt semmiféle komolyabb rendbontás.

Reggelig buliztak az emberek kint az utcán Angliában, miközben a rendőrök egyre tehetetlenebbek 3

„Beszéltem a rendőrökkel, akik többször is kommunikáltak a szórakozó közösséggel, és azt mondták, hogy az esemény jól meg volt szervezve és kulturált keretek közt zajlott, bármiféle komolyabb gond nélkül. A problémám az egésszel csak az, hogy jelen körülmények közt egy ilyen utcai buli igen ostoba ötlet. Az emberek már enélkül is eléggé össze vannak zavarodva, hogy mit szabad és mit nem, és a tény, hogy a BBC TV-n leadott anyag jó fényben tüntette fel, csak tovább ront a helyzeten.” – nyilatkozta Mr. Preston.

Érdekességként csak annyit, hogy a statisztikai adatok szerint az országban itt a harmadik legmagasabb a fertőzöttek aránya, és a halálozások számában is a lista elejéhez tartoznak. A helyi rendőrség egyik szóvivője elmondta, hogy hatalmas nagy szégyen, hogy a körülmények ellenére ennyien kint szórakoztak az utcán, de azt is hozzátette, hogy már több, mint 700 figyelmeztetést és vagy 170 db büntetést kiosztottak, és az embereknek ez sem volt elég.

Nem csoda, hogy rengeteg ember kiakadt a hír hallatán, hisz mostanra már Nagy-Britanniában van a vírusnak a legtöbb áldozata Európán belül, és nagyon sok embert még ez sem riaszt vissza. A legfrissebb adatok szerint a szigetország területén az áldozatok száma már meghaladja a 31500-at, és az elmúlt 24 óra során újabb 346 ember vesztette életét a koronavírus járvány miatt.

Reggelig buliztak az emberek kint az utcán Angliában, miközben a rendőrök egyre tehetetlenebbek 4

A rendőrségnek a szabályokat megszegő emberek sokasága az ország többi részén is komoly fejfájást okoz, és többek közt a londoni rendőrség egyik szóvivője is úgy fogalmazott, hogy egy „olyan harcot vívnak, ami nem megnyerhető”.

Reggelig buliztak az emberek kint az utcán Angliában, miközben a rendőrök egyre tehetetlenebbek 5

A hétvégi napsütéses jó idő ismét azt idézte elő ugyanis, hogy a londoni parkok nagy része, és olyan populárisabb partszakaszok, mint a brightoni, megteltek emberekkel, akik sokan nagyobb csoportokba verődve vígan piálgattak és piknikeztek. A miniszterelnök mindenesetre vasárnap este fog hivatalos, friss hírekkel szolgálni a kijárási korlátozást, és több másik fontos témát, például az utazásokat illetően. Reméljük belátható időn belül elkezd végre minden visszatérni a megszokott kerékvágásba….     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után