Összedőlt és az autópályára omlott az egyik felüljáró Kent megyében, miután egy teherautó nekiütközött az év egyik legforgalmasabb napján.

feluljaro

A leomló felüljáró több járművet is eltalált, miközben a többi jármű utasai döbbenten nézték, hogy mi történik. Az építmény a mai, szombati napon, délután dőlt össze az M20-as autópálya egyik Kent megyei szakaszán, miután egy teherautó nekicsapódott.

Az eset nem sokkal 12 óra után történt a hármas és négyes lejáró közötti szakaszon. A mentők nagy erőkkel vonultak a helyszínre, hogy a sérülteket segítsék, de a legfrissebb hírek szerint komoly sérülés csodával határos módon nem történt. Egy az 50-es éveiben járó motorost kórházba kellett szállítani, mivel valószínűleg egy vagy több bordája is eltörött.

m20lorry

A rendőrséget, a tűzoltókat a segélyszolgálatot és a helyi mentőket is szinte egyszerre riasztották néhány perccel 12 óra után. A rendőrség legfrissebb jelentése szerint úgy tűnik, hogy szerencsére senki nem szorult a törmelék alá.

A közösségi oldalakra felrakott tömérdek képen jól látható, milyen károkat okozott az összeomlott felüljáró. Több sérült teherautó és személyautó is kivehető a fotókon. Az autósok nem nagyon tudtak mást tenni, minthogy járműveikből kiszállva várták, hogy mi történik. Mondani sem kell, hogy igen nagy dugó alakult ki az autópálya ezen szakaszán.

m202

A South East Coast mentőszolgálatának információi szerint összesen egy ember szorult sürgős egészségügyi ellátásra.

feluljaro2

Az autópályát mind a két irányba lezárták, és a sor egészen Londonig áll, ami nem igazán jó jel a hosszúhétvégéjükre igyekvő családoknak.

m20

A rendőrség szóvivője azt nyilatkozta, hogy egyelőre annyit lehet tudni, hogy egy teherautó nem ismert okokból a gyalogosok számára kiépített felüljárónak hajtott, ami az ütközés következtében az autópályára omlott. Továbbá arra kérnek mindenkit, hogy ha lehet más irányba induljanak, és számítsanak rá hogy a térségben a forgalom sokkal sűrűbb lesz a következő órákban a megszokottnál.          Forrás: http://www.standard.co.uk/

[fblike]