Pókembernek öltözve verte össze a szupermarket alkalmazottait egy férfi Londonban 1

Videofelvétel is készült a döbbenetes eseményről, amikor is a brit fővárosban az egyik Asda-ban igen komoly verekedés tört ki melynek egyik „főszereplője” egy pókember jelmezes férfi volt.

Pókembernek öltözve verte össze a szupermarket alkalmazottait egy férfi Londonban 3

A csetepatéban többen is részt vettek, és végül a rendőrség öt embert is letartóztatott. Az egyik felvételen pont a Spider Man-nek öltözött férfi figyelhető meg, aki dühöngő őrült módjára nekiront az egyik ott dolgozó női alkalmazottnak, mellkason rúgja majd egy hatalmas ütéssel leteríti szegény hölgyet. Másokat is megtámadott a fickó, ráadásul volt olyan is, akit egy hosszú fém tárggyal vert össze.

Az egyik 20 év körüli nőt kórházba is szállították az Asdában (Clapham Junctionnél) csütörtökön késő este történt esetet követően, további öt embert a helyszínen láttak el a londoni mentőszolgálat orvosai.

Pókembernek öltözve verte össze a szupermarket alkalmazottait egy férfi Londonban 4

Egy másik felvételen az is látszik, amint egy másik személyt ütlegelnek, miközben védtelenül fekszik a földön, a vásárlók meg mindeközben fejvesztve menekülnek és sikítoznak. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a verekedés hogyan és miért alakult ki.

Az egyik szemtanú a Twitteren közzétette az incidensről készített videót és ezt írta: „Asda Clapham Junction. Egy csomó balhés arc veri az alkalmazottakat, és időseket és gyermekeket is megtámadtak. Undorító. ”

A Metropolitan Police egyik szóvivője elmondta, hogy az incidens után nem sokkal összesen öt embert tartóztattak le rendbontás, testi sértés és súlyos testi sértés miatt. A letartóztatottak közt volt két fiatal lány akik 17 és 18 évesek, a 3 férfi pedig 31, 35 és 37 esztendősek voltak.

A rendőröket este 10:40-kor riasztották, és a mentősök és a rendőrség emberei is perceken belül a helyszínen voltak. Egy a húszas éveiben járó nőt kellett kórházba szállítani, másik 5 személyt pedig ott helyben láttak el. A rendőrség arra kért mindenkit, aki látta a történteket, hogy vegyék fel a kapcsolatot a hatóságokkal, amennyiben bármi hasznos információval rendelkeznek a történteket illetően.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után