6 millió ember nyaralása mehet kárba, ha a brit kormány megint az utolsó pillanatban változtat 1

Csaknem hatmillió Nagy-Britanniában élő ember nyaralása mehet tönkre, ha Spanyolország és Görögország követi Franciaországot a „sárga plusz” listán – derült ki egy nemrég készített elemzésből.

6 millió ember nyaralása mehet kárba, ha a brit kormány megint az utolsó pillanatban változtat 3

A munkáspárt állítása szerint hozzávetőleg 5.8 millióan vannak kitéve annak a veszélynek, hogy az utolsó pillanatban megint változtat a kormány a karantén szabályokon a járvány terjedése miatt.

A borostyánlistán szereplő célállomásokról visszatérő, teljesen beoltott nyaralóknak ugyebár már nem kell 10 napra elszigetelnie magát a korlátozások július 19-i enyhítése óta. De a miniszterek Franciaországot egy külön listára tették az utolsó pillanatban, ahonnan visszatérve mégis kell a karantén, így létrehozva a „sárga plusz” listát. Ezzel nem csak tovább bonyolították a helyzetet, de rengeteg emberrel ki is toltak, ugyanis vagy már ott voltak Franciaországban, vagy már megvolt a jegyük.

A legfrissebb hírek szerint pedig attól lehet tartani, hogy hamarosan ugyanerre a sorsra jut Görögország illetve Spanyolország is. Ezt azonban a kormány még hivatalosan nem támasztotta alá.

Jim McMahon az ellenzék egyik tagja ezt nyilatkozta: „Nemhogy nem tudták megvédeni a határainkat, lehetővé téve a Covid-esetek számának ugrásszerű emelkedését, de még csak arra sem voltak hajlandók, hogy a lakossággal őszintén, egyenesen kommunikáljanak… A jóhiszeműen nyaralásaikat lefoglaló családok most kockáztatják a jövedelemkiesést – a 10 napos karantén ugyanis egyszerűen nem fér bele sok olyan ember számára, akik anyagilag nehéz helyzetben vannak a világjárvány miatt.”

Az ellenzék úgy becsülte meg, hogy kb. hány ember akar nyaralni e három ország területén, hogy a múltbeli hivatalos adatokat vették alapul, és a felmérésekkel összehasonlítva kiigazították azokat a járvány miatti alacsonyabb utazási hajlandósággal.      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után