Pár nap és nyit Anglia legnagyobb téli látványossága, amit mindenki imád 1

November vége felé újra kinyitja kapuit az eddig több mint 15 millió látogatót odavonzó londoni Winter Wonderland. Az érdeklődők számára, idén ismét sok érdekességgel rukkol majd elő, ugyanis, ebben az évben ünnepli a karácsonyi vásár a 12. évfordulóját.

winter-wonderland

Az idei Winter Wonderland 2018. november 22-én, csütörtökön veszi kezdetét a Hyde Parkban, ahol 2019. január 6-ig várja az érdeklődőket. A kapuk az első nap délután 4 órakor nyitnak, de a többi napokon — karácsony napjának kivételével —reggel 10-ről este 10-ig várják majd mindazokat, kik szeretnék élvezni a karácsonyi vásár hangulatát.

Akik első alkalommal látogatnának a vásárra, azoknak eláruljuk, hogy nincs belépő díj. Az attrakciókra azonban, jegyet kell venni. Ha nem szeretnénk órákat fagyoskodni a kígyózó sorokban, nem árt, ha előre lefoglaljuk a jegyeket azokra az attrakciókra, amik érdekelnek minket. A 20 vagy annál több fős csoportok számára 10% kedvezményt kínálnak.

winter-wonderland-in-hyde-park_winter-wonderland-in-hyde-park_ba576d96e57c4a620d3163123fbfd169

Winter Wonderland annyi érdekességgel szolgál, hogy egy nap nem is elég arra, hogy mindent körbejárjunk, kipróbáljunk: óriáskerék, az ország legnagyobb korcsolyapályája, cirkuszok, A Diótörő, különböző témájú bárok; programok a legkisebbeknek: The Magical Ice Kingdom, Santa Land, The Soothy Christmas Show és még sorolhatnánk.

A Mikulás minden kis Winter Wonderland látogató számára ingyenes apró ajándékot osztogat, aminek a gyerekek különösen örülnek, nem beszélve arról, hogy találkozhatnak a rejtélyes öreg apóval.

london-hyde-park

Az Angles Christmas and Yuletide Markets 200 standjában pedig gyönyörű kézzel készített ajándékokat árusítanak, így akár még novemberben kipipálhatjuk az ajándéklistánkon szereplő dolgokat karácsonyra.

hyde-park-winter-wonderland

dsc_0825

A karácsonyi vásáron pedig, a Londonban élő összes kultúra ünnepi ételeit és italait végig kóstolhatjuk — ha eddig még nem tettük. Idén is lesz magyar hurka, kolbász, kürtőskalács, lángos, bejgli, na meg pálinka és forralt bor, hogy egy kicsit átmelegedjünk a téli csodaországban.

93955-640x360-winterwonderland_bavarianvillage640

socapricious_winter_wonderland_hyde_park_tent_music

Winter Wonderland mindenki számára nyújt érdekességet: legyen az egy randi, buli a barátokkal, kikapcsolódás a kollégákkal egy fárasztó munkanap után, vagy egy közös nap a gyerekekkel jégből készült figurák, bohócok, körhinták, élő zene kíséretében.

something-hydepark_3112915b

ww3

Azok számára, akik most látogatnak el ide először, útba igazítás gyanánt, eláruljuk, hogy a legközelebbi metró állomások: Bond Street, Green Park, Knhightsbridge, Marble Arche, Hyde Park Corner, Paddington és Victoria.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után