A McDonald’s egy egyszerű, de nagyszerű ötlettel rukkolt elő a vásárlók elégedettségének növelése érdekében, ami két magyar dizájnernek köszönhető.

mcdonalds

A találmány nem más, mint az elvitelre kért enni és innivalókat tároló zacskónak egy új változata, ami egyetlen mozdulattal tálcává tud alakulni. Az ötlet a BagTray nevet kapta, és leginkább többszemélyes fogások esetén praktikus.

Mindössze annyi a teendőnk, hogy amikor a zacskó már nem kell, az alján lévő perforált résznél csak meg kell húznunk és így az alsó része külön válik. A papír tasak alja kemény kartonból van így elbírja a benne lévő hamburgerek és innivalók súlyát.

Az egész ráadásul újrahasznosított papírból van, ami által a környezetet is sokkal kevésbé szennyezi.

Az ötlet a DDB Budapest munkájának eredménye, ami a DDB reklámügynökség magyarországi ága. A két tervező, akiknek az ötlet köszönhető, Bálint András és Dávid Márk, akiknek gratulálunk.

Új szolgáltatásunk – Tekintsd meg KUPON kedvezményeinket: https://hungliaonline.com/shop/

Ha máskor is szeretnéd angliai magyaroknak szóló híreinket olvasni, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”250″ box_height=”80″ colorscheme=”light” show_faces=”0″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/319485078225041/

Forrás: http://fn.hir24.hu/gazdasag/2015/05/05/ezert-a-magyar-talalmanyert-orul-meg-a-vilag/