Összeverekedtek az utasok a Ryanair egyik nagy-britanniai járatán, mert egy nőn nem volt cipő 1

Két utast a rendőrségnek kellett elvezetnie és őrizetbe vennie a Ryanair egyik gépén, miután egy szóváltás verekedésbe torkollott a Tenerifére tartó járaton. Az utasok elbeszélése alapján igen kemény bunyó volt aminek az eredményeképp több ülés és a padló is véres lett.

A jelent egy részéről ráadásul videó is készült, ami a közösségi oldalakon azonnal fénysebességgel terjedni kezdett. A videofelvételen látszik, amint a két fickó egymásnak esik és az ülések közti folyosón és birkóznak és rendesen „csépelik” egymást a rémült utasok szeme láttára.

ryanair verekedés

A légiutaskísérők igyekeztek minél hamarabb szétválasztani a két férfit, de eltartott egy darabig, míg végre sikerült. Ben Wardrop, az illető, aki felvételt készítette az incidensről, azt nyilatkozta, hogy a vita abból indult ki a 6:30-as reggeli, Glasgow városából indult járaton, hogy egy nőn miért nincs rajta a cipője.

„Egy elég részeg fickó kezdte, amikor még a levegőben volt a gép. Beszólt egy nőnek, akin nem volt rajta a cipője, hogy miért nem veszi fel, valaki rá fog lépni a lábára. A nő pasija közbeszólt, és megpróbálta leállítani a kötözködő férfit. Kicsit később, miután a gép leszállt, és a részeg pasas közben még többet ivott, a szópárbaj tovább folytatódott a nő párja és a kötekedő másik fazon között. A másik férfi sem tűnt szomjasnak, és a veszekedés hamar tettlegességig fajult. Aki a leginkább pórul járt az ráadásul egy harmadik személy volt, aki csak le akarta nyugtatni az egyik felet, de az egyik ütés őt is eltalálta. Olyannyira, hogy elég rendesen eleredt az orra vére.” – mesélte Ben.

https://www.youtube.com/watch?v=jEJCV_i-UZQ

A bunyó leállításába a légiutaskísérők egyik női tagja is besegített, aki utólag elmondta, hogy akkor és ott eléggé meg volt ijedve, de megtett minden tőle telhetőt, hogy vége legyen a balhénak minél hamarabb. Az egyik közösségi oldalra felrakott képen még az ülések fölötti csomagtároló ajtaja is véres volt.

„Közvetlenül előttünk egy család ült a kisgyerekükkel, és ők is közvetlen közelről nézték végig az ijesztő eseménysort. Mivel a hely igen szűkös a repülőgépen, egy csomó ember belekeveredett a csetepatéba akarva akaratlanul is, pusztán azért, mert ott ültek a verekedőkhöz közel. A Ryanair utaskísérői szerencsére gyorsan és ügyesen kezelték a szokatlan szituációt.” – mesélte egy másik utas.

A közismert fapados légitársaság megerősítette, hogy a Tenerifére megérkező géphez ki kellett hívni a rendőröket. A járat egyébként időben megérkezett, csak a gépből való kiszállás nyúlt egy kicsit hosszabbra a rendőrség miatt.

Sajnos ez már sokadik incidens az utóbbi időben, ami a Ryanairhez köthető. Februárban is volt egy verekedés az egyik járatukon, egy másik gép pár hónapja meg 3 országgal odébb szállt le, mint kellett volna. Itt pedig megtekinthetitek a legrosszabb légitársaságok listáját egy friss elemzés alapján. Érdemes megkeresni rajta a Ryanairt.      Forrás

Megosztás