Óriási szerencséje volt a férfinek akit egy busz gázolt el egy angliai kisvárosban 1

Egy férfit elütött, és a levegőbe repített egy busz Reading központjában.

Óriási szerencséje volt a férfinek akit egy busz gázolt el egy angliai kisvárosban 3

A sokkoló biztonsági kamerás felvételeken látszik, ahogyan a gyanútlan férfi éppen átsétál az úttesten, amikor az emeletes busz hirtelen megjelenik a sarkon, és össze-vissza száguldozva őt is elüti. Az áldozat egyből a levegőbe repült, a busz pedig a buszmegállóba csapódott, üveg és karosszéria darabokat szórva mindenfelé.

Óriási szerencséje volt a férfinek akit egy busz gázolt el egy angliai kisvárosban 4

Az elütött járókelő a csodával határos módon azonban felállt, leporolta magát, és tovább indult a Purple Turtle pub irányában. A baleset után vagy egy tucat aggódó szemtanú rohan oda a férfihoz, köztük egy Reading Buses felsőt viselő ember, aki feltehetően a busztársaságnak dolgozik.

A felvételeken látszik, hogy az ütközés hatására a busz szélvédője megrepedt, ezután csapódott még bele a buszmegállóba is. Az eset szombat reggel 9 körül történt a Gun Streeten, a Reading Buses megerősítette, hogy az incidensben történt sérülés, de nem súlyos. Az elütött férfi, Simon Smith azt mondta a BBC-nek, hogy „elképesztően szerencsés, amiért életben van”.

Azt egyelőre nem tudni, mi okozta a busz ámokfutását, letartóztatás sem történt még az ügyben. „Minket is sokkolt az eset, és a nyilvánosságra került felvételek is” – mondta a Reading Buses szóvivője.

Óriási szerencséje volt a férfinek akit egy busz gázolt el egy angliai kisvárosban 5

„Hál’ Istennek a gyalogosnak nem esett nagyobb baja, és a buszon utazók közül sem sérült meg senki. Az eset kapcsán jelenleg is folyik a belső és rendőrség általi nyomozás is, szorosan együttműködünk velük az eset kapcsán, minden információnkat megosztottuk velük, köztük a fedélzeti kamera felvételeit is. Így tehát ezen a ponton még helytelen lenne kommentálni az esetet, vagy feltételezésekbe bocsátkozni. Arról tudjuk csak biztosítani az embereket, hogy a buszvezetőink nagyon profi és jól képzett munkaerők, valamint a buszainkat is rendszeresen ellenőrizzük. Elnézést kérünk mindenkitől, aki érintett volt az ügyben, különösen attól az úriembertől, akit a jármű elütött, és reméljük, hamar felgyógyul sérüléseiből.”

A rendőrség annyit tett hozzá: „Közúti balesethez hívtak ki minket szombat reggel 9:13-kor, amikor a Gun Streeten egy busz elütött egy gyalogost. Mentősök érkeztek a helyszínre, és úgy két órára lezártuk az útszakaszt. Nem történt letartóztatás az ügyben.”   Forrás Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után