Egy nőnek elvágták a torkát, egy férfit pedig egy benzinkútnál lapáttal vertek agyon Angliában 1

Tegnap két horrorfilmbe illő gyilkossági kísérlet is történt London környékén. Egy nőt egy kenti bevásárlóközpont parkolójában támadtak meg késsel, egy fiatal férfi pedig az M25-ös autópálya egyik benzinkútjánál keveredett vitába, aminek a vége a lett, hogy egy lapáttal többször fejbe verték, és belehalt sérüléseibe.

Egy nőnek elvágták a torkát, egy férfit pedig egy benzinkútnál lapáttal vertek agyon Angliában 3

Chatham városrész bevásárlóközpontjához csütörtök reggel érkezett ki rengeteg rendőrautó, miután szemtanúk bejelentették, hogy valaki elvágta egy kocsiban várakozó nő torkát. A sokkolt vásárlók először végignézték a támadást, majd azt, hogy legalább 10 rendőrautó száguld a helyszínre. Az egyik jelenlévő Facebookon számolt be az eseményekről.

„Éppen beálltam a chathami parkolóba, amikor vagy egy tucat rendőrautóautó érkezett szirénázva. Magamra zártam az ajtót, de így is hallani lehetett a kiabálást és zűrzavart. A közeli blokkban egy férfit beborított a vér, őt vették egyből őrizetbe a rendőrök.” Egy másik szemtanú, egy nő szintén arról számolt be, hogy volt ott egy férfi, feltehetően a gyilkos, aki „könyökéig véres volt”.

A kenti rendőrség nyilatkozata szerint őket csütörtök délelőtt 11-kor értesítették, és jelezték, hogy egy nő súlyosan megsérült. Hozzátették, hogy egy férfit letartóztattak az eset kapcsán, és nem hiszik, hogy további veszély állna fent mások számára (tehát nincs terrortámadás gyanúja). Azt egyelőre nem tudni, hogy a nő túlélte-e a támadást, vagy nem.

A másik brutális támadás Cobhamnál történt, az M25-ös autópálya egyik benzinkútjánál. A jelenlévők szerint a 20 éves fiú több másik emberrel keveredett szóváltásba sorban állás közben, ekkor került elő egy lapát, amivel többször teljes erővel fejbe vágták a fiatal férfit. Mentőhelikopterrel a Tootingban lévő St George’s kórházba szállították, de nem lehetett megmenteni az életét, és a következő reggel halottnak nyilvánították.

Egy nőnek elvágták a torkát, egy férfit pedig egy benzinkútnál lapáttal vertek agyon Angliában 4

Az 53 éves veterán – a királnyő seregében szolgált -, Rafael Francis éppen tankolt a támadás ideje alatt az ominózus kútnál. „Nem tudom, hogy kezdődött, és mi volt pontosan, de egyre inkább tettlegességig fajult a dolog, pofonok és rúgások repkedtek. Azt üvöltözték, hogy mindjárt hozzák a pisztolyt, ekkor próbáltam közbelépni.”

Eközben viszont előkerült egy lapát az egyik kocsi csomagtartójából, és kétszer is iszonyú erővel fejbe vágták a 20 éves férfit. „Tudtam, hogy súlyos a sérülés, de megpróbáltam segíteni. A fiú apja is megpróbálta velem csillapítani a vérzést, miközben a mentőkért kiáltottam.” Eközben az édesanyja könyörgött, hogy segítsen a fián. „Az anyja folyamatosan azt kérdezgette, hogy túl fogja-e élni… nem tudtam a szemébe nézni. Egyszerűen túl sok volt a vér.”

„Amíg nem ért oda a rendőrség és a mentők, senki más nem segített. Mindenki fotózott és filmezett a telefonjával, még akkor sem mozdult senki, amikor elsősegély-dobozért könyörögtem, mindenki csak a mobilján keresztül nézett rám.” A támadók egy fehér furgonnal menekültek el, több szerszámot is elhagyva útközben, mivel még a hátsó ajtót se csukták be sietségükben. A rendőrség még nyomoz az ügyben.    Forrás Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után