Óriási mázlija volt két fiatalnak az egyik londoni metrómegállóban, pillanatokon múlt az életük 1

Másodperceken múlt, hogy nem gázolt halálra a londoni metró két poénból “verekedő” férfit a Victoria Line Green Park nevezetű állomásán alig néhány napja.

Óriási mázlija volt két fiatalnak az egyik londoni metrómegállóban, pillanatokon múlt az életük 3

A jelentések szerint a két férfi „extrém ittas” állapotban volt az esemény bekövetkeztekor. A videó megtekintése után efelől senkinek nem is maradnak kétségei.

A videón látható, ahogy a két férfi beleesik a metró sínekre, majd a metró feltűnik, és hangosan dudál ahogyan közeledik feléjük. Szerencsére egy szemtanú az utolsó tizedmásodpercben sikeresen kirántotta őket a sínekről, ezzel megmentve mindkét résztvevő életét és hősé válva a gyors reakciójáért.

Óriási mázlija volt két fiatalnak az egyik londoni metrómegállóban, pillanatokon múlt az életük 4

A verekedő férfiakat később azonosították, mint Boguslaw Rybski (34 éves) és Przemyslaw Zawisza (26 éves). A rendőrség közleménye szerint az incidens április elsején kevéssel hajnali 1:30 után történt, és a két férfi ellen bírósági eljárás indult a metrón utazók biztonságának veszélyeztetéséért.

https://www.youtube.com/watch?v=IHc4EPurhcc

„Boguslaw Rybisky 34 éves wimbledoni Aboney Drive-i lakost és Przemyslaw Zawisza tottenhami Park Lane-i lakost vád alá helyeztük a metrón utazók biztonságának veszélyeztetéséért” – nyilatkozta a rendőrség. Április 19-én kell majd megjelenniük a westminsteri bíróság előtt.

Óriási mázlija volt két fiatalnak az egyik londoni metrómegállóban, pillanatokon múlt az életük 5

A tanúk vallomása szerint a két fiatal részegnek tűnt és a peron mellett játszottak, mielőtt a sínekre csúsztak volna. A londoni közlekedési rendőrség igazgatója Steve Burton azt nyilatkozta, hogy: „ Ez a viselkedés rettentően veszélyes volt, és nem csak a saját életüket kockáztatták, hanem azét férfiét is aki segíteni próbált rajtuk.”

Valamint, még arról tájékoztatta a londoniakat, hogy ezek a vakmerő és ostoba cselekedetek nem lesznek tolerálva és a rendőrség megteszi a megfelelő lépéseket.   .   Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra    Forrás

Megosztás