Óriási: a rendőrök vitték ki a rendelést, miután a motoros futárra út közben rázuhant egy hatalmas faág Angliában 1

A helyi rendőrség járőrei fejezték be, amit egy motoros futár már nem tudott, mivel balesetet szenvedett. A pórul járt futárra az egyik fáról, ami alatt éppen elhaladt, egy méretes faág zuhant rá, aminek következtében mozgásképtelenné vált.

Óriási: a rendőrök vitték ki a rendelést, miután a motoros futárra út közben rázuhant egy hatalmas faág Angliában 3

A baleset péntek késő este történt Surrey területén, Bansteadben. A munkáját végző alkalmazottat a leszakadt faág, miután eltalálta, le is ütötte a motorról, sőt az egyik karja el is tört és a férfi a motor alá szorult, és nem tudta magát kiszabadítani.

Szerencsére a telefonja nála volt és mivel az eszméletét nem veszítette el, tudta is használni, így tudott segítséget hívni. Sikerült a helyi rendőrségnek elmagyaráznia, hogy hol érte a baleset, így a járőrök oda is értek a Park Road-ra, a helyszínre durván este 10 óra magasságában.

Miután a sérült sofőrt berakták a nem sokkal később kiérkező mentőbe, és elindultak vele a legközelebbi kórházba, Chris Schultze őrmester úgy döntött, hogy a robogó hátuljában levő ételt azért még kiviszi a vevő címére. A rendőrség twitter posztok formájában fel is rakta a közösségi oldalára az esetet, amire rengetegen reagáltak.

„Az egyik diszpécserünk a vonalban maradt a motoros futárral, miközben ő azt várta, hogy megérkezzünk. Kicsit bizonytalan volt a pontos helyzetét illetően, de annyit tudtunk, hogy a robogója alatt rekedt, nagy fájdalmai vannak, és a koromsötétben fekszik… De természetesen megnyugtattuk hogy már úton van a segítség.” – volt olvasható a rendőrség oldalán.

A közösségi oldalon az emberek nem győzték dicsérni a rendőröket, aztán amikor kiderült, hogy a futárnak nincs semmi komoly baja, azonnal beindult a poéngyár, ahogy az ilyenkor szokott. Elvégre nem gyakran van olyan, hogy a rendőrök hozzák ki a kajádat amit rendeltél…

Andy Batchelor azt írta: “Szép munka srácok, de még mindig várom a currymat.”

Egy másik kommentelő azt mondta: “Én egy pepperonis pizzát szeretnék extra sajttal fiúk?”

Volt olyan is aki egyből arról érdeklődött, hogy vajon a futárrá vált Schultze őrmester mennyi borravalót kapott hősies tettéért. Azonban a rendőrök hamar jelezték, hogy nem kaptak érte semmit (de nyilván nem is várták el).

„Szerencsétlen vásárló biztos majdnem szívrohamot kapott, amikor meglátta a rendőröket az ajtóban…. Rendelsz egy pizzát, erre kijönnek a zsernyákok.” – reagálta Russell Whelan twitteren. Mindenesetre jó tudni, hogy vannak még ilyen rendes, önzetlen emberek is….     Forrás

Megosztás