Szeretnél külföldön dolgozni, de nem érzed magabiztosnak a nyelvtudásod? Vagy már Angliában vagy, de fejlesztenéd nyelvismereted a jobb állás reményében? Ne parázz, ha szoros az időbeosztásod! A PontKom Nyelviskola házhoz viszi a nyelvórákat.

A feszes munkatempó, a sűrű órarend vagy a minden időt lekötő anyaság már nem kifogás. Az online nyelvoktatás során rugalmas időbeosztásban biztosítunk magas színvonalú, élő nyelvtanárral folyó kurzusokat úgy, hogy ki sem kell lépned otthonodból. Akár kezdőként érdeklődsz a nyelvek iránt, akár a szakmai angolod szeretnéd fejleszteni; akár egy százlelkes hazai faluban élsz, akár Londonból keresel angol nyelvtanfolyamot; akár csoportban szeretnél tanulni, akár magánórákon – a PontKom Nyelviskolában megtalálod a számításaidat. Hogy miképp működhet mindez? Nézd meg ezt a videót, és érteni fogod.

Ugye milyen egyszerű, és hatékony? Nem kell más, csak egy netkapcsolat, egy asztali vagy hordozható számítógép, és egy nyugodt óra akkor, amikor neked megfelel. Keress minket bátran, ha szeretnél egy saját nyelviskolát a kanapédra.

 

Tanfolyam árak:

50 tanórás magán oktatás: 99.900 Ft    1 tanóra 45 perc: 2000 Ft

50 tanórás páros oktatás 59.900Ft/fő    1 tanóra 45 perc: 1200 Ft

Részletfizetési lehetőségek is van!

 

Részletek és Jelentkezés itt: http://www.nyelvtanulas-online.com/oktatas/online-angol

 

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”185″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]