A televíziós nyílt vitapárbajon, ahol a választásokon induló pártok vezetői vettek részt, kisebb vita alakult ki a külföldi bevándorlók kapcsán.

_82098976_82098975

A televíziós vitapárbaj a pár héten belül következő választások előtti előzetes megmérettetés volt a hét fő párt közt, akik indulnak a következő ciklusra szóló kormányzásért.

Nick Clegg, a liberál demokraták vezetője kérdőre vonta a UKIP pártját a bevándorlással szembeni álláspontjuk miatt. Azzal vádolta meg Nigel Farage-t, a UKIP vezetőjét, hogy a párt minden bevándorlót veszélyes, fenyegetést jelentő elemnek ítél.

Farage erre azzal reagált, hogy ő ilyet sosem mondott, és hogy itt lenne az ideje, hogy Clegg is belássa, hogy a bevándorlással kapcsolatban meg van kötve az ország keze, és semmit sem tehetnek.

A liberál demokrata Clegg szerint a „rossz” bevándorlást meg kellene állítani, de nem lehet mindenkit egy kalap alá venni, és kitiltani. Mr. Farage azzal válaszolt, hogy Clegg legyen őszinte az emberekkel, és ismerje el, hogy EU-s tagállamként a bevándorlás nem kontrollálható.

Kinek, mi a véleménye a Nagy-Britanniába özönlő emberáradattal kapcsolatban, melynek, valljuk be, mi is részei vagyunk?

Ha máskor is szeretnél friss, angliai magyaroknak szóló híreket olvasni, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”185″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/319485078225041/

Forrás: http://www.bbc.co.uk/news/election-2015-32171039