Öngyilkos merénylőnek öltözve, "robbanós mellényben" riogatta a népet egy őrült Londonban 1

Kitüntetést kaphat bátorságáért az a két rendőr, akik földre terítettek egy fegyveres férfit, aki egy öngyilkos merénylők által használt mellénynek látszó szerkezetet viselt az Arsenal Emirates Stadium közelében.

arsenalarrests2411

A rendőrök azután vonták felelősségre a férfit, miután szemtanúk bejelentették, hogy agresszíven üvöltözik az utcán, és hadonászik valamivel, ami egy macsétára hasonlít. Miután ellenállt, leterítették a földre, s csak ezután vették észre a színes vezetékeket, amelyek a gyanúsított kabátja alól lógtak ki – és amelyek arra engedtek következtetni, hogy robbanószerrel volt felszerelve.

A Scotland Yard azt mondta, hogy féltvén az emberek életét, a két tiszt, Jason Hodgson és Alex Field „egy önzetlen döntést hozott, és szorosan átkarolva tartották a férfit, hogy megakadályozzák a működésbe hozását annak, amit robbanószerkezetnek gondoltak”. Egy harmadik tiszt, akinek katonai tapasztalata is volt, ezután megmotozta a gyanúsítottat, a Highbury-i Avenell Roadon, és szétszedte a készüléket, ami tartalmazott egy áramkört, elektromos vezetékeket és egy mobilt. A berendezést később ártalmatlannak találták.

A gyanúsítottról kiderült, hogy mentális problémái vannak, és saját maga erősítette magára a telefont és vezetékek kusza hálóját.

A rendőrtiszteken kívül több jelölt is van a Met kiemelkedő bátorságot díjazó elismerésére, amelynek nyertesét minden évben az emberek szavazzák meg végül. A többi jelölt között van egy kutya kiképző, aki leterített egy férfit, aki benzint locsolt magára, valamint olyan tisztek, akik berontottak egy égő házba, hogy az ott lévő embereket kimentsék, és végül 10 embert menekítettek meg, köztük egy kisbabát és egy terhes asszonyt.

A jelöltekre a londoniak a Met honlapján szavazhatnak.   Forrás: standard   Hirdetőinknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után