Egy terhes nőt, aki férjét mások és saját gyerekeik szemeláttára orálisan elégítette ki a közismert Westfield bevásárlóközpontban, kitiltották Londonból az eset után.

article-2235260-0DDFD0D100000578-160_634x422

A 25 éves Akeela Ali, és férje Fahad Bilal a lifteknél estek egymásnak, és saját bevallásuk szerint elkapta őket a hév abban a romantikus, túlfűtött pillanatban. A házaspár Newport-ból, Dél-Wales területéről autókázott le a nyugat-londoni plázába egy shoppingolós nap eltöltésének céljából, három és öt éves gyermekeikkel együtt.

A CCTV kameráinak felvételei szerint hagyták a gyerekeket elszaladgálni a környéken, amíg ők a liftek mellett egy kanapén élvezték kicsit túlzottan is egymás társaságát. Akkor sem hagyták abba, mikor a gyerekek visszajöttek, és megzavarták anyut „munka közben”.

ad_187059262-e1446817228826

Egyértelműen látszik, hogy Mrs. Ali a videofelvételeken kézzel és szájjal is játszik a hangszeren, majd dolga végeztével a koszos zsebkendőt egy a fotel melletti virágágyásba rejti. A történet a gyerekek nélkül még vicces is lehetne, de így inkább csak megdöbbentő, pláne, hogy a bíróságon azt nyilatkozták, hogy amikor a kicsik megzavarták őket, gondoltak rá, hogy abbahagyják, de aztán mégis inkább folytatták.

A feleség arra hivatkozott, hogy mivel terhes, a hormonjai összevissza ugráltak, és hirtelen úrrá lett rajta a vágy, amit nem tudott irányítani, ezért úgy gondolta belekezd a játékba, még a nyilvános hely és a gyerekek jelenlétének tudatában is. (Elég komolyan be lehetett indulva, ha ezek sem tartották vissza…)

Az egyik gyerek ráadásul egy ideig ott ült mellettük a kanapén, amire a hölgy azt válaszolta, hogy megbánta a dolgot és szégyelli, hogy így alakult. A férj a rendőrségi interjún azt mondta, hogy elkezdtek csókolózni, és egyik dolog jött a másik után, és hogy sajnos ilyen az emberi gyengeség és mind követünk el hibákat.

„Tisztában vagytok a helyzet komolyságával. Nyilvános helyen voltatok, a gyerekek is ott voltak, szerencsére az értesülések szerint más minden bizonnyal nem látott benneteket, de felnőtt emberek vagytok, ezért tudnotok kellene, hogy ez nem helyes. Nyolc hétig nem jöhettek az M25-ös körgyűrűn belülre.” – hirdette ki a bírónő.

A párt a bíróság két hónapra kitiltotta London területéről, miután beismerték erkölcstelenségüket és a közszeméremsértés tényét.      Forrás: http://metro.co.uk/