Nyílpuskával lőttek hasba egy terhes anyukát Londonban, saját otthonában 1

Gyilkossággal vádolnak egy férfit, miután hasba lőtt egy terhes anyukát egy nyílpuskával. A nő nem sokkal később belehalt sérüléseibe.

Nyílpuskával lőttek hasba egy terhes anyukát Londonban, saját otthonában 3

A 35 esztendős Sana M. már a terhesség nyolcadik hónapjában volt, amikor a támadás érte. A nő életét nem tudták megmenteni az orvosok, azonban a baba csodával határos módon túlélte, miután az anyukán császármetszést hajtottak végre, derült ki a hivatalos jelentésből. A Metropolitan Police egyik szóvivője azt mondta, hogy a baba állapota stabil a műtétet követően. A támadás még a hétfői napon történt Londonban, Ilford területén.

“Épp hátramentem a fészerbe, hogy berakjak egy dobozt. Ő már ott várt töltött nyílpuskával. Amikor bementem megláttuk egymást, aztán rám irányította a fegyvert. Én berohantam a házba. A feleségem épp mosogatott. Én elkezdtem ordibálni hogy futás futás futás… Aztán ő is beért, és lelőtte a feleségem. Folyamatosan azon jár az eszem, hogy ő kapta a nyilat helyettem. A gyerekek is látták, szörnyű volt.”

A lövés a nő szívét is eltalálta, de a hasában lévő babát elkerülte. A nőn a császármetszést úgy kellet végigcsinálni, hogy a nyilat ki sem vehették, ugyanis az a gyerekre nézve túl kockázatos lett volna.

Az 50 éves Ramanodge Unmathallegadoo, akit a gyilkosság elkövetésével vádolnak, csütörtökön kell, hogy megjelenjen a bíróság színe előtt. Az édesanyát öt másik gyermeke szeme láttára lőtték le saját otthonukban, derült ki a férj elmondása alapján.

Nyílpuskával lőttek hasba egy terhes anyukát Londonban, saját otthonában 4

Az Applegarth Driveon levő házhoz reggel 7:40-kor hívták ki a rendőröket a hétfői nap folyamán, ahol a nőre már egy nagy sebbel a hasán találtak rá. A mentők azonnal a kórházba siettek vele, de sajnos délelőtt 11:00-kor, hiába küzdöttek az életéért halottnak nyilvánították.

„Csodálatos nő és anya is volt egyben. Már hét éve voltunk együtt. Teljesen össze vagyok törve, mert elválaszthatatlanok voltunk.” – mesélte a teljesen maga alatt levő férj.

Mr Unmathallegadoot a helyszínre kiérkező rendőrök azonnal elfogták és letartóztatták (akkor még) gyilkossági kísérlet alapos gyanújával, és egy közeli kelet-londoni rendőrkapitányságra szállították. A vád ellene később gyilkosságra módosult és jelenleg is őrizetben van. Hogy pontosan mi volt az indíték, és milyen előzmények vezettek ehhez a szörnyű tetthez, azt a rendőrség most próbálja megfejteni.

Nyílpuskával lőttek hasba egy terhes anyukát Londonban, saját otthonában 5

„Már hét éve ismerte őt, azóta, hogy ide költöztek. Tüneményes hölgy volt, jó anya és feleség. Mindig vidám volt és mosolygott. Sosem láttam feszültnek vagy idegesnek, még a rossz napokon sem.” – mesélte az áldozatról az egyik szomszédja.

Az eset az összes környéken lakót megdöbbentette, mert senki nem számított rá, hogy pont velük történne ilyesmi. Azt is elmondták, hogy Sana már nagyon izgatott volt, hogy új taggal bővül a család. Az ügyben nyomozás indult és a rendőrség arra kérte a szomszédokat, hogy ha láttak vagy hallottak valamit, ami fontos lehet, akkor osszák azt meg a hatóságokkal.                   Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra   Forrás 

Megosztás