Női, otthon is kedvelt ruhamárkák az angliai magyar nőknek egy új webáruházban 1

Egy női ruházatot árusító webshop magyar tulajdonosával beszélgettünk. A 2befashion webáruháza rendkívül érdekes lehet azok számára, akiknek hiányoznak az otthoni, jól megszokott szexis, elegáns ruhák, olyan márkáktól, mint a Masca, Mayo chix, vagy Rensix.

Az aktuális akciók előtt, Zsuzsát, a webáruház tulajdonosát, a kezdetekről faggattuk:

„Ötödik éve, hogy Angliában élek. Sok minden hiányzik Magyarországról a kint élőknek, például az otthon megszokott divat, a magyar öltözködési stílus és a ruhák. Sokszor nem igazán találtam megfelelő ruhát magamnak, és ezzel a problémával sok barátom, ismerősöm is küszködik. Ezért úgy határoztam, hogy elkezdem a saját webshopomat egy-két segítőmmel, hogy mindenki könnyebben hozzáférhessen a magyar márkájú ruhákhoz.”

A Webáruházról

2BEFASHION logo final design file save

A 2befashion Webshop célja, hogy az otthonról hiányolt termékek Nagy-Britanniában is könnyen hozzáférhetőek legyenek mindenki számára, és más nemzetek is megismerkedjenek velük.

A cég Európa feltörekvőben lévő divat márkáival szeretne új színt hozni a brit piacra.

10933897_820912211295830_7608219580314632421_n

A webáruházban elérhető márkák ruhadarabjai, sok nagy európai divatcég ruháival ellentétben szigorú minőségi előírásoknak megfelelően készülnek, és limitált darabszámban kerülnek eladásra, így biztosítva a vásárlók számára a még egyedibb megjelenést.

Névtelen4 1920_1080

A webshop jelenleg angol nyelven fut, de hamarosan elkészül hozzá a magyar és a lengyel fordítás is.

Termékeik között megtalálhatóak Masca, Mayo chix, és Rensix márkájú divatos női ruhák is.

„A jövőben szeretném kibővíteni a meglévő készletet új márkákkal, cipőkkel és ékszerekkel is. Az áruházban jelenleg is megtalálható termékek közt szerepelnek elegáns és szexi ruhák, felsők, szoknyák, farmer nadrágok, pulcsik, és pulcsi ruhák is.” – mesélte Zsuzsa, mikor terveiről kérdeztük.

Aktuális akció:

Ha szeretnétek értesülni legújabb kollekcióikról, akcióikról, híreikről vagy játékaikról, akkor dobjatok egy like-ot facebook oldalukra.

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/pages/2befashion/814875045222135″ fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”185″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

Megosztás