Nemi erőszak elkövetésével vádolják az angol királyi család egyik tagját 1

András herceg „nem bújhat a gazdagság és a királyi palota falai mögé a vádak elől, amelyek szerint megerőszakolt egy 17 éves lányt, aki egyike volt azoknak a nőknek, akik feljelentették Jeffrey Epsteint. Az amerikai nő most egy polgári peres eljárást kezdeményezett a herceg ellen.

Nemi erőszak elkövetésével vádolják az angol királyi család egyik tagját 3

Virginia Giuffre azt állítja, hogy a milliárdos Epstein és akkori barátnője, Ghislaine Maxwell utasították őt a királyi család ismert tagjával és más gazdag férfiakkal való együttlétekre. A most 38 éves Giuffre azzal vádolja a herceget, hogy szexuálisan bántalmazta őt Maxwell belgravia -i otthonában, valamint a milliárdos magánszigetén, a US Virgin Islands-en, és azt állítja, hogy „félt attól, hogy megölik vagy fizikálisan bántalmazzák”, ha nem engedelmeskedik.

Giuffre szeretné, hogy kiderüljön az igazság, és azt akarja, hogy a herceget bíró és esküdtszék előtt hallgassák ki, hogy „egyszer és mindenkorra” teszteljék állításainak igazságát.

András herceg még 2019-ben Giuffre állításairól azt mondta egy interjújában, hogy soha nem történt ilyesmi, és nem emlékszik rá, hogy egyáltalán találkozott volna vele. Később még egy közleményt is kiadott, melyben közölte, hogy nagyon bánja, hogy kapcsolatba került Epsteinnel, akire azelőtt közeli barátként tekintett.

Nemi erőszak elkövetésével vádolják az angol királyi család egyik tagját 4

Giuffre azt állítja, hogy a herceggel akkor találkozott, amikor Epstein a világ számos országába magával vitte, és kényszerítette, hogy férfiakkal feküdjön le, a 2000 és 2002 közötti időszakban. Azt állítja, hogy a hírhedt fotó róla és András hercegről – Maxwell -lel a háttérben – nem sokkal azelőtt készült, hogy kénytelen volt szexelni vele.

A vádak szerint Maxwell segített felhajtani fiatalkorú lányokat Epsteinnek, aki aztán a lányokat befolyásos és gazdag barátai rendelkezésére bocsátotta. A nő akár 35 évet is kaphat, tárgyalása novemberben kezdődik majd el.

Giuffre azt mondta, hogy nagyon nehezen hozta meg ezt a döntést, mivel az életében anyaként és feleségként a családja mindennél fontosabb, és attól tart, hogy András herceg most újabb támadást fog indítani ellene. De hozzátette ugyanakkor, hogy ha most nem tette volna ezt meg, akkor hagyta volna hogy az elkövetők megússzák büntetlenül és ezzel cserben hagyta volna a többi áldozatot.       Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után