Nem kicsit nézte be a karácsonyi ajándékot egy pasas Angliában: a menyasszonya ezt találta a fa alatt 1

Minden igyekezetünk ellenére a karácsonyi ajándékok időnként ha akarjuk ha nem… fogalmazzunk úgy, hogy rosszul sülnek el. Ugye? A legjobbakkal is előfordul… na de most ezt egy angliai úriembernek sikerült egészen új szintre emelni.

Nem kicsit nézte be a karácsonyi ajándékot egy pasas Angliában: a menyasszonya ezt találta a fa alatt 3

Egy férfi az egyik közösségi oldalon kiírt üzenetében megpróbált viccet csinálni a dologból és úgy tett, mintha a „rossz” Dyson terméket ajándékozta volna a menyasszonyának: egy fürdőszobai kézszárítót a rendkívül népszerű Dyson forrólevegős sütő helyett. Végül is, air fryer vagy hand dryer.. darab, darab! Ugye?!

„Úgy látszik, rossz Dyson Air-cuccot szereztem a menyasszonyomnak?” – írta viccesen Angus Duncan fotós a karácsonyi bénázását megpróbálva viccesebbé tenni, ami persze sikerült is csak valószínűleg nem a hölgyek nevetnek hangosabban a sztorin, főleg, ha belegondolnak, mi lett volna, ha őket lepik meg ezzel a nagyszerű ajándékkal, amit rengetegen imádnak használni… ha egy szórakozóhely WC-jében vannak.

A férfi még egy fotót is kirakott amin jól látszik a Dyson Air Blade kézszárító a párja reakciójával együtt, amely így szólt: „MIÉRT VETTÉL NEKEM EGY KÉZSZÁRÍTÓT”.

Nem kicsit nézte be a karácsonyi ajándékot egy pasas Angliában: a menyasszonya ezt találta a fa alatt 4

Üzenetében nem kevesebb, mint nyolc felkiáltójel szerepelt. Amikor a Metro.co.uk megkereste a baki miatt, Angus így reagált: “Ez annál is rosszabb, mint amikor véletlenül a Santa-nak szánt levelemet a Sátánnak küldtem el.”

A vicces kis posztja alatt gyorsan több száz komment gyűlt össze.

Egyesek szerint egy Dyson Air Wrap sokkal inkább lehetett volna az az ajándék, aminek a menyasszonya örült volna. Persze a forrólevegős sütő sem egy rossz ötlet. Az Air fryer-ek idén sok karácsonyi ajándéklista élén szerepeltek. Pénzt takarítunk meg velük a hagyományos sütőhöz képest, és gyakran hely és időtakarékosabb is velük a sütés… De a kézszárítóval kevésbé! Ez biztos!   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után