Nem kicsit hozta kínos szituba magát egy Amazon sofőr Angliában 1

Egy többek által ostobának titulált Amazon sofőr meglehetősen nehéz helyzetben találta magát, miután a GPS egy olyan szűk utcába vitte, ahol elakadt a nagy járművel.

Nem kicsit hozta kínos szituba magát egy Amazon sofőr Angliában 3

A 33 tonnás teherautó sofőrje két épület közé szorult be teljesen a szépséges tengerparti St Agnes névre hallgató településen, Cornwallban. A falu helyi lakosainak elmondása alapján a hatalmas baklövést a sofőr pénteken nem sokkal délután 5 óra előtt követte el.

A teherautó oldalán a könnyen felismerhető logó jól látható. A kamionsofőr a főúton haladt keresztül a településen, amikor elérte ezt a „nem kifejezetten tehergépjárművekre tervezett” útszakaszt. Egy helyi lakos azt mondta, hogy beszélt a sofőrrel, aki azt mondta, hogy ő csak a műholdas navigációs rendszer pontos utasításait követve jutott el ide, utalva ezzel arra, hogy nem az ő hibája, hogy a hatalmas járművel sikerült teljesen beszorulnia a két ház közé.

„Nem tolatott vissza a szűk útszakasz láttán, hanem tovább hajtott előre. Körülbelül 25 perc kínlódás után, miután a jármű oldalát többször is meghúzta, és a pótkocsit több helyen eldeformálta, végül sikerült kiszabadítania a teherautót. Remélem, nem rongálta meg a falu műemléknek számító épületeit.”

A magát megnevezni nem kívánó helyi lakos elmondta, hogy hasonló műholdas navigációs rendszer okozta hibák korábban már többször is előfordultak St Agnesben, de még soha nem volt ilyen súlyos a helyzet.

„A kedves sofőr a navigációs rendszert hibáztatta. Az Amazon nem ad megfelelő navigációs készülékeket a nehéz tehergépjárművekhez?” – viccelődött a férfi.

Nem ez az első eset, hogy egy sofőrnek sikerült elakadnia egy járművel egy szűk utcában, ahol a házak egymáshoz nagyon közel vannak. Egy szerencsétlen brit házaspár márciusban Spanyolországban, akadt el egy szűk utcában a masszív lakóautójukkal.

A középkorú pár ép a festői szépségű Sorvilan nevű faluban igyekezett egy élménydús napot eltölteni, Spanyolországban, Granadától délre.  Szerencsére egy vontató és a helyi rendőrök közös erővel megmentették a házaspárt, de négy órába telt míg autóstól kiszedték őket szorult helyzetükből.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után