Nem akármilyen, kézzel írt üzenetet hagyott a nőknek egy fickó egy angliai városban 1

Egy névtelen férfi egy meglehetősen ambiciózus tervet eszelt ki, hogy valakivel szexuális kapcsolatot létesíthessen egy parkban lévő, előre kijelölt padon.

Nem akármilyen, kézzel írt üzenetet hagyott a nőknek egy fickó egy angliai városban 3

Kézzel írt üzenet formájában hirdeti szolgáltatásait Sheffieldben, amit egy padon otthagyott és egy jegyzetfüzetből kitépett lapra írt. Egy jól látható helyre tette ki, hogy minél többen meglássák, hátha „horogra akad valaki” – csak annyi volt a kikötés, hogy csak és kizárólag nők iránt érdeklődik, de hogy pontosan milyen típusú hölgyek keltik fel az érdeklődését… nos ebben a tekintetben nem mondhatnánk, hogy válogatós.

Ez az igazi úriember olyan kedves volt, hogy még pontos dátumot, időpontot és helyet is megjelölt az üzenetben a vakrandihoz. Egy nő azok közül, akik megtalálták az üzenetet épp sétált a természetben, amikor észrevette, és annyira megtetszett neki, hogy megosztotta az X-en.

A levélben ez áll: „Ha a nő vagy és szórakozásra vágysz (kötöttségek nélkül), jövő szombaton 8.20-kor ülj le a padra. Én majd elmegyek melletted, és azt mondom: jó reggelt. Ha tetszik, amit látsz, kérdezd meg, van-e egy kis időm. Ha nekem is tetszik, amit látok, akkor azt fogom mondani, hogy pont itt az ideje, hogy megujjazzalak.”

Egyesek azt mondanák, hogy ez egy kicsit túl sok így szombaton reggel 8 óra magasságában. Az egyik kommentelő pl. azt válaszolta: „Az ujjazás az még egy dolog, de engem elvesztettek ezzel a reggel 8.20-as idővel.”

Nem akármilyen, kézzel írt üzenetet hagyott a nőknek egy fickó egy angliai városban 4

Ez persze nem akadályoz meg másokat abban, hogy éljenek a lehetőséggel.

Brandi ezt írta: „Ahogy ismerem, az apám és a haverjai tuti egész délelőtt a padon ülnek majd, ha ezt meglátják csak, hogy jól elrontsák ennek a csávónak a napját.”

„És még azt mondják, a romantika halott” – írta egy másik kommentelő.

Persze az is lehet, hogy ez az egész csak egy szívatás… de még ha így is van, legalább feldobták vele jó pár ember napját.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után