A TfL arra figyelmeztet mindenkit, hogy amennyiben nem születik megegyezés, a jövő héten négy napot is érinteni fog a metró alkalmazottainak sztrájkja.

london-underground-strike.si

A jelenlegi állás szerint a négy szakszervezet közül három sztrájkolni fog a most következő héten. Az RMT (a legnagyobb szakszervezet), a TSSA és a UNITE szervezetek tagjai egyaránt sztrájkot hirdettek. A negyedik Aslef, ami a legtöbb metrósofőrt képviseli, nem vesz részt a harmadik sztrájkon, ugyanis ők optimisták a tárgyalások kimenetelét illetően.

Amennyiben nem jutnak közös nevezőre a tárgyalások során hétfőn, akkor keddtől péntekig minden napot érinteni fog a munkabeszüntetés okozta káosz a brit fővárosban. Az első sztrájk augusztus 25-én este 21:00-tól 26-án este 21:00-ig fog tartani, a második pedig 27-én ugyanúgy este 9-től 28-án este 9-ig. Leginkább a 26-ai és 28-ai napok lesznek kaotikusak, de ha pechesek vagyunk akár mind a négy napunkat pokollá teheti sok elterelés, dugó, tömeg és az ezáltal okozott stressz.

Aki kíváncsi arra, hogy milyen ajánlatot utasítottak vissza a metró alkalmazottai, az ezt itt megtekintheti. Már feltehetően mindenki tudja, de a sztrájk a hamarosan induló éjszakai metró bevezetése körül kialakult viták miatt bénítja meg a várost és okoz fejfájást mindenkinek újra és újra.

A buszok, az overground, a DLR, és a vonatok mind közlekedni fognak a metrósztrájk ideje alatt. Arra azonban készüljön föl mindenki, hogy ezeken kétszer vagy háromszor annyi ember lesz, bár az elmúlt két sztrájk alatt már sokan megtapasztalhattuk.

Extra buszjáratok fognak szolgálatba állni, továbbá a város területén az útépítéseket és javítási munkálatokat be fogják szüntetni arra az időre, ahol tudják. Aki teheti, az próbálja ki a Santander bicikliket, amik az egész város területén szinte bárhol igénybe vehetőek. Ilyenkor igen hasznosak tudnak lenni. Ha addig lesz fejlemény, vagy változás, tájékoztatni fogunk mindenkit, de készüljetek a rosszabbra és akkor nem ér majd meglepetés senkit.

Itt csatlakozhatsz, Facebook csoportunkhoz, ami már 7,700 fős.

Így tudsz a mobilodon HuNglia ikont elhelyezni, amivel egyből eléred oldalunkat.

Itt tekintheted meg a HuNglia kupon akcióit.

Ha tetszett a cikk, itt Like-old oldalunkat:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: http://www.standard.co.uk/news/transport/commuters-warned-to-expect-four-days-of-travel-chaos-if-next-weeks-tube-strike-goes-ahead-a2917926.html