Milyen rövidnadrágot viselj a legforróbb nyári napokon? 1

Ha igazán meleg van, és abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy nem kell szigorú dress code-hoz igazodnod, egészen biztosan a rövidnadrág lesz a legjobb barátod. Nem mindegy azonban, hogy milyet viselsz ebből az egyébként igencsak kényelmes és praktikus ruhadarabból, ugyanis vannak, amik az igazán magas hőmérsékleten kicsit kellemesebb viseletet biztosítanak, mint a többi. Vajon mely rövidnadrágokat érdemes előszedni akkor, amikor igazán meleg van?

Milyen rövidnadrágot viselj a legforróbb nyári napokon? 3

Praktikus, kényelmes, divatos

Egy férfi többnyire a fenti 3 szempont szerint választ rövidnadrágot.

A praktikum kritériuma egyértelmű, hiszen pontosan ez az, amiért a férfi rövidnadrágot annyira szeretjük: igazán kézenfekvő viselet a melegebb napokon. A kényelem is nagyon fontos szempont a mindennapokban – nyilván Te is tudod, hogy nem túl jó érzés a nap nagy részében egy kényelmetlen nadrágban feszengeni. Érthető módon az is számít, hogy a rövidnadrág divatos legyen, hiszen mindenki igyekszik a legtöbbet kihozni magából, amikor emberek közé megy, a megfelelő rövidnadrág kiválasztásával pedig ehhez sokat hozzátehetünk.

Az esztétikai szempontok mellett ugyanakkor érdemes azt is figyelembe venni, hogy milyenek az adott rövidnadrág tulajdonságai. Vannak hosszabb és rövidebb fazonok, vannak testhezállóbbak és lazábbak, ahogy az anyaguk is lehet különböző. Ezek a tulajdonságok teszik egyiket-másikat alkalmasabbá az igazán nagy forróság elviselésére. Különféle rövidnadrágok közül válogathatsz például a Bolf.hu oldalán is.

Milyen hosszú legyen a rövidnadrág?

Amikor rövidnadrágról beszélünk, egészen eltérő hosszúságok juthatnak eszünkbe. Vannak olyan rövidnadrágok, amik térdig érnek, de olyanok is, amik sokkal rövidebbek, éppenhogy combig ér a száruk.

Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy milyen az ideális hosszúságú rövidnadrág. Erre nincs kőbe vésett szabály, mindenki maga tudja, hogy milyen típusú rövidnadrágot preferál. Ugyanakkor férfiak esetében fontos megjegyezni, hogy kerülendő a túl rövid szárhossz, azaz célszerű legalább combközépig érnie a rövidnadrágnak. Az igazán meleg napokon egyébként éppen ezek a rövidnadrágok jelentik a legjobb választást, hiszen minél kisebb testfelületet takar a ruha, annál kevésbé lesz melegünk. A térdig érő fazonok ilyenkor pluszban melegítenek.

Nem mindegy a szabás és az anyag sem

Természetesen nem csak az határozza meg, hogy mennyire jó választás melegben egy adott rövidnadrág, hogy milyen hosszú a szára.

Legalább ilyen fontos tényező az is, hogy az adott nadrág milyen anyagból készült, illetve, hogy milyen a szabása. Amennyiben a hőmérő higanyszála nagyon magasra szökik, érdemes a kevésbé testhezálló, lazább fazonú nadrágokat előnyben részesíteni, ezek alá ugyanis könnyebben bejut a levegő, kevésbé izzadunk be alattuk.

Anyagok tekintetében mindenképpen olyat célszerű választani, ami könnyű, szellős. A sűrű szövésű anyagok indokolatlanul melegítenek, ezért ebben a tekintetben és a lazább típusok mellett érdemes letenni a voksunkat.

Válassz többféle rövidnadrágot, így biztosan lesz a szekrényedben megfelelő minden alkalomra!

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után