Nagyon vegyes érzelmekkel fogadták az emberek az elmúlt pár napban az interneten gyorsan terjedő videót, amin egy irodai alkalmazott hölgy meztelenre vetkőzve vonul végig az egész irodán.

Az eseményre a hírek szerint a hölgy főnöke adhatott engedélyt (állítólag a felvételen látható nő kérésére). A cselekedet célja az volt, hogy az iroda alkalmazottainak a munkamorálja feljavuljon.

Az egyszerű, de mégis hatékony mutatvány egy lengyel Call Center cégnél került sor Varsó városában. A dekoratív hölgy majdnem teljesen meztelenre vetkőzött, ugyanis semmi mást nem viselt, csak egy csizmát és egy napszemüveget. Nem véletlenül juthat eszébe most sokaknak a Wall Street farkasa című film, ugyanis minden bizonnyal innen szedhették az ötletet, tekintve, hogy a filmben több hasonló jelenet is van.

Az elmondások szerint a szóban forgó hölgy alkalmazott főnöke fizetett a mutatványért, bár ezt nem erősítették meg. A videofelvételen az is látszik, ahogy a nő beint a kamerának, majd tovább sétál, hogy felöltözve folytathassa a munkáját.

https://www.youtube.com/watch?v=8bEH4Fo64g8

Olyan hírek is felröppentek azóta, hogy nemsokkal azt követően, hogy a videó kikerült az internetre, a nő otthagyta a munkahelyet.

Számos vicces és negatív komment érkezett a látottakra reagálva. Volt aki viccesnek, volt aki teljesen felháborítónak találta a dolgot:

„Nincsenek emberi értékek, csak a pénz irányítja ezt a mocskos világot.” – reagálta twitteren az egyik kommentelő.

„Közeledik a világ vége… Az emberek állatok módjára viselkednek és miért… egy darab papírért eladják magukat, és a méltóságukat. Szomorú és szánalmas.” – egy másik kommentelő ezt írta.

Volt olyan is, aki meglátta a dolog vidámabb oldalát és védeni próbálta a videón szereplő nőt: „Nem értem ezt a sok negatív kommentet. A csaj le akart vetkőzni és megtette. Ne legyünk már olyan prűdek. Úgy tűnik vannak itt olyanok jópáran, akik nem láttak még meztelen nőt.”

Akár felháborító, akár vicces, mégis futótűzként terjed a neten és rengetegen megnézték alig pár nap alatt. Arról sajnos nem érkezett hír, hogy a Call Center teljesítménye és a munkamorál mennyit javult a jelenetnek köszönhetően…   Forrás Hirdetőknek: [email protected]