A rendőrség a szemtanúk jelentkezését várja egy szexuális zaklató ügyében, aki a londoni Piccadilly line vonalán olyan gátlástalanul rámászott egy nőre, hogy a metrón utazóknak kellett beavatkozni.

Hunglia hírek Angliában
A kép csak illusztráció

Az utasok akkor léptek közbe, amikor hallották, hogy a nő segítségért kiabál, miközben a férfi a ruhája alá nyúlkált a másik kezével pedig megpróbálta befogni a száját.

A férfi és a nő Northfieldsnél szálltak fel a metróra este 11:30 körül. Azt sem lehet kizárni, hogy egy pár voltak, ugyanis többen azt állították, hogy a férfit a nőt átkarolva látták felszállni.

A rendőrség elmondása szerint a férfi, miután leültek, a nő ruhája alá nyúlt, másik kezével pedig a száját próbálta befogni, hogy ne tudjon beszélni, vagy segítséget kérni.

london_underground_02_by_fbuk
A kép csak illusztráció

Miután a nő elkezdett segítségért kiabálni, szerencsére volt pár hősies utas, akik lefogták a 24 éves férfit, és nem engedték a helyszínről elmenekülni, míg a rendőrség meg nem érkezett, és őrizetbe nem vette.

A rendőrség jelenleg a nőt keresi, aki elhagyta a Hammersmith megállót anélkül, hogy bármilyen elérhetőséget hagyott volna.

„Nagyon szeretnénk felvenni a kapcsolatot a nővel, akit állítólag a támadás ért. Ha valaki ezen a járaton utazott és látta az incidenst, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a British Transport Police-szal, ugyanis bármilyen információ létfontosságú lehet.” – nyilatkozta Paul Franklin a rendőrség munkatársa.

A férfit óvadék ellenében szabadlábon engedték február 25-ig.

Információs vonal: 0800 40 50 40

Ha máskor is szeretnél friss, angliai magyaroknak szóló híreket olvasni, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”185″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/319485078225041/

Forrás: http://www.standard.co.uk/news/crime/alleged-sex-attacker-detained-by-passengers-after-covering-womans-mouth-and-groping-her-in-public-10042061.html