Metró gázolta halálra a sínekre eső férfit Kelet-Londonban 1

Egy férfi meghalt, miután elütötte egy metrószerelvény az East Ham metróállomáson Londonban, ráadásul mindez a megdöbbent járókelők szeme láttára történ.

eastham

Tegnap (pénteken) délelőtt 11:20-kor a Brit Közlekedésügyi Rendészet bejelentést kapott, hogy a kelet-londoni állomáson egy férfit elgázolt egy járat. A szemlélők szerint, legalább 100 embert evakuáltak az állomásról, amelyet az esetet követően lezártak.

Sam Neve újságíró, amikor megérkezett az állomásra, a rendőrség már lezárta azt, és azt mondta, hogy még soha sem látott ilyet.

A 22 éves újságíró a következőket mesélte: „A rendőrség csak annyit mondott, hogy egy személy volt a vágányon. Hallottam a szirénát és a rendőrséget, ill. a tűzoltókat, akik gyorsan meg is érkeztek. Aztán újabb fél tucat rendőrautó jelent meg a helyszínen a légi mentősökkel együtt. A rendőrség kérdezte az állomáson kívül, hogy voltak-e szemtanúk, de senki sem jelentkezett, aztán pedig, az állomás összes ajtóját bezárták. Az összes buszt megállították, amelyek közül 11-en az út mentén sorakoztak fel.”

eham1

Clive Power, aki a Manor Roadon él, a következőt mesélte: „Sokan vannak itt díszes egyenruhákban és valami féle speciális egyenruhákban. Az emberek nincsenek túlságosan megrémülve, csak valamiféle útbaigazításra várnak — kb. 50-100-an lehetünk most itt. Az állomást lezárták, de egy vonat még mindig a vágányon van.”

eastham2

A BTP szóvivője megerősítette, hogy a férfit a helyszínen halottnak nyilvánították. Hozzátette: „A rendőrtisztek a londoni mentőszolgálattal a helyszínen vannak, bár egy férfit sajnos, halottnak nyilvánítottunk. A tisztek most a férfi azonosításán dolgoznak, hogy értesíthessék a családját.”

A szóvivő hozzátette, hogy az esetet nem kezelik gyanúsként, és készítik az iratokat a halottkém számára.

Az állomásra a londoni tűzoltóságot és a mentőszolgálatot is kihívták. A District Line-t és a Hammersmith and City Line-t felfüggesztették Barking és Plaistow között, amíg a sürgősségiek az esettel foglalkoztak.  Forrás: evening standard

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után