Emberek ezreinek kellett ma reggel ismét komoly késésekkel szembenéznie a londoni Northern Line vonalán, miután a reggeli tömegben egy fiatal nő az egyik járat elé zuhant.

_81594472_81593412

A baleset reggel 8 óra környékén, a csúcsforgalom kellős közepén történt, a Clapham South station nevezetű megállónál. A metróközlekedés Kennington és Morden megállók közt teljesen leállt, és a késések természetesen a vonal többi részét is elég komolyan érintették.

_81594609_81594608

A metró elé esett nő a szemtanúk elmondása alapján a 20-as éveiben lehet, és a mentősök nyilatkozata szerint csodával határos módon életveszélyes sérülések nélkül úszta meg a balesetet. Természetesen azonnal kórházba szállították, ám előbb ki kellett szabadítaniuk a metró alól. A jelen lévők elmesélték, hogy a tűzoltók speciális szerszámok segítségével meg kellett, hogy emeljék az egyik metrókocsit, hogy a nőt kiszabadíthassák.

Többen is nyilatkozták a helyszínen, és a twitteren is arról beszélnek, hogy a reggeli tömegben véletlenül lökték meg a nőt, aki egyensúlyát vesztve az érkező vonat elé esett.

Sokszor előfordul a metró érkezésekor, hogy a nagy tömegben mindenki próbál helyezkedni, furakodni, hogy felférjen a szerelvényre. Van, aki ezt, már jóval azelőtt elkezdi, hogy a metró megérkezne, vagy megállna.

B_4nSGwWwAEoMDs

A megállót teljesen lezárták ideiglenesen, melynek következtében hatalmas kígyózó sorok alakultak ki a buszmegállókban.

„Rengeteg nő volt körülötte, akik folyamatosan sikítoztak, és mutogattak. A metró vezetője behúzta a vészféket, majd mindenkit kitereltek az állomásról. A peron túl keskeny, és nem elég akkora embertömegnek, a reggeli órákban.” – meséli az egyik szemtanú.

„Egy nő a metró elé zuhant Clapham South-nál. A tűzoltók próbálják kimenteni. Meg kell emelniük a szerelvényt.” – írta ki Christina twitteren.

„Szörnyű sikítozás támadt, és a metrókocsi alá szorult nő jajgatását is lehetett hallani. Többen sírva fakadtak. Aztán nagyon gyorsan kitereltek mindenkit a helyszínről.” – mesélte egy másik, a helyszínen lévő személy.

Szerencsére a nőt sikeresen kiszabadították, és azonnal kórházba szállították. Állapota stabil, és nem szenvedett életveszélyes sérüléseket, tudhattuk meg a TfL közleményéből.

Az incidens más megállóhelyeken is késésekhez és hatalmas tömegek felgyülemléséhez vezetett, ami az elmúlt két hétben már a sokadik alkalommal fordul elő.

Ha máskor is szeretnél friss, angliai magyaroknak szóló híreket olvasni, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”185″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/319485078225041/

Forrás: http://m.bbc.co.uk/news/uk-england-london-31848111