Egy férfi valósággal sokkot kapott egy pillanatra, amikor egy tarantulát talált a farmerzsebében egy külföldi, mexikói kirándulásról hazatérve.

Méretes tarantulát talált a ruhái közt egy férfi külföldi útjáról hazatérve Angliában 2

James Mugridge találta meg a durván 12 cm-es állatot – ami minden bizonnyal egy mexikói vöröspotrohú tarantula –, miután két hetet töltött a mexikói dzsungelben Cancun és Tulum közelében a barátnőjével, Emma Forresterrel.

A 31 éves, devoni Exeterből származó férfi szerencséjére ezek a pókok meglehetősen higgadt természetűek, és a harapásukat nem tartják kifejezetten veszélyesnek az emberekre nézve. De James ezt nem tudta, és elmondása szerint ijedtében felkiáltott, amikor meglátta, ahogy a szőrös lábak egyszer csak előbújnak a farmerjából.

Méretes tarantulát talált a ruhái közt egy férfi külföldi útjáról hazatérve Angliában 3

Amikor egy pálcikával elkezdte piszkálni, meg kiszedni a ruhái közül, akkor fedezte fel, hogy az állat már meghalt. Valószínűleg a repülőgép rakterében halt meg, ahol a hidegben megfagyhatott.

„Egy pár másodpercig azt hittem, hogy még él – és felordítottam!” – mondta James. A házaspár számos tarantulát látott a hosszú és izgalmas utazásuk során, de úgy tűnik, hogy az egyikük úgy döntött, hazajönne velük Angliába, megnézni, hogy itt milyen a helyzet.

James azt mondta: „Azt hiszem, akár több napig is a farmeremben lehetett megbújva. Szerencsénk van, mert a táska eredetileg jött volna velünk az utastérbe. De nem volt elég hely, ezért átrakták a raktérbe.”

Méretes tarantulát talált a ruhái közt egy férfi külföldi útjáról hazatérve Angliában 4

„Ezt követően a tarantula valószínűleg halálra fagyhatott, de attól tartok, a kabinban életben maradt volna és az jóval ijesztőbb lett volna. Azt mondják, hogy a harapása rosszabb, mint a méhcsípés, de azért nem halálos. Ennek ellenére teljesen megrémültem, amikor megláttam, hogy az állat belekerült a farmerembe. Tényleg ez volt az utolsó dolog, amire számítottam.” – tette hozzá.

Nem James az egyetlen, akinek problémája volt a pókokkal az utóbbi időben, miután egy nő a McDonald’s-ban a szendvicsébe harapva egy pókot is megrágcsált nem olyan rég. Annak ellenére, hogy felajánlották a rendelése összegének a visszatérítését, az asszisztens azt mondta, hogy nem érdekli, és soha többé nem fog rendelni a McDonald’s-tól.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után