Menet közben romlott el a legmagasabb hullámvasút Nagy-Britanniában – 70m magasban rekedtek az emberek 1

Az Egyesült Királyság legmagasabb hullámvasútja napokkal az újranyitás után „tönkrement”, így az izgalomra vágyók némi extra izgalmat is kaptak a pénzükért, amikor durván 70 méter magasan rekedtek a hullámvasút tetején.

Menet közben romlott el a legmagasabb hullámvasút Nagy-Britanniában – 70m magasban rekedtek az emberek 3

A Surrey területén lévő Thorpe Parkban található Hyperia utasai egy égész órán át a magasban rekedtek, miközben a szerkezetet igyekeztek újra működésbe hozni. A 18 000 000 GBP értékű hullámvasút a múlt hónapban nyitotta meg kapuit az adrenalin szerelmesinek, de egy nappal később „váratlan” körülmények miatt be is zárták.

A Hyperia ezen a héten szerdán indult újra, de tegnap ismét leállt. Az egyik szintén a vidámparkban tartózkodó személy azt mondta, hogy egy férfi hevederrel felment, hogy beszéljen az utasokkal, majd visszajött.

Menet közben romlott el a legmagasabb hullámvasút Nagy-Britanniában – 70m magasban rekedtek az emberek 4

A szerkezetet végül sikerült újraindítani, és visszahozták az állomásra, ahol a fedélzeten tartózkodók biztonságosan kiszállhattak – közölte a vidámpark.

A szóvivő azt nyilatkozta, hogy „ez csak egy rövid kis csúszás” volt, mindössze egy óra, és hozzátette: „A leállások teljesen normálisak, és mindenhol tapasztalhatók a vidámparkokban. Egyetlen pillanatra sem volt veszélyben egyik személy sem azok közül, akik rajta ültek.”

Az X-en egy felhasználó ezt írta az incidensről: „A Hyperia ismét leállt. Már több mint egy órája ott vannak rajta az emberek. Az egyik dolgozó felment, hogy adjon nekik egy kis ételt és italt.”

A Thorpe Park szerint a Hyperia nem csak az Egyesült Királyság legmagasabb, hanem a leggyorsabb hullámvasútja is, ugyanis menet közben eléri a 130 km/órás sebességet is.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után