Ezek után soha többé nem akarsz majd leülni a londoni metrón – undorító dolog terjed a TikTok-on 1

A londoni metró ülései lettek egy bizarr TikTok-trend legújabb áldozatai, amelynek során egyes emberek azt filmezik le, ahogy nyilvánosan helyeken vizelnek.

Ezek után soha többé nem akarsz majd leülni a londoni metrón – undorító dolog terjed a TikTok-on 3

Az egyik, már több mint 700 000 alkalommal megtekintett videón az egyik ilyen személy azt a pillanatot vette fel, amint épp egy üres, a Central line-on közlekedő metrószerelvényen az üléseket és linó padlóburkolatot is lepisili.

A meglehetősen furcsa és valószínűleg sokakat kiakasztó videó csak egy a 20 közül, amelyek idén május óta jelentek meg a „The Original Gang P**sers” névre hallgató TikTok csatornán. A több mint 18 000 követővel és 807 000 kedveléssel rendelkező oldal azt írja: „Az ilyen tartalmakat többnyire a WC-ben szokták készíteni, engedéllyel. Ez egy rajongó által beküldött felvétel.”

Az egyik, 1,2 milliós megtekintésű videón az látható, amint valaki egy kocsma vécéje fölé vizel (szándékosan mellé célozva), míg egy másik felvételen valaki egy fél literes sörös korsóba ürít, de van olyan is, ahol egy halom vécépapírra, lift belsejébe, liftaknába vagy épp egy toronyház lépcsőházában a lépcsők közti résen pisálnak.

Ezek után soha többé nem akarsz majd leülni a londoni metrón – undorító dolog terjed a TikTok-on 4

A MyLondon egy másik hasonló fiókot is azonosított, amely „P**s on the World” néven fut, és amely hasonló tartalmakkal rendelkezik. A Central line-on készült videó alatt az a figyelmeztetés olvasható, hogy „Nézd meg, hova ülsz”, a „fessük sárgára a várost” hashtaggel.

Amikor a MyLondon megkérdezte az Original Gang P**sers-t, hogy mi a motiváció videóik mögött, a fiók tulajdonosa úgy döntött, arra inkább nem válaszol.

Míg a TfL szállítási feltételei nem említik az ülésekre való vizelést, vannak olyan érvényben lévő törvények, amelyek értelmében aki a metrón ilyesmit csinál, a közrendről szóló törvény értelmében pénzbírsággal sújtható, vagy akár közszeméremsértés miatt is büntethető, amely szexuális bűncselekmény, amely miatt az illető akár börtönbüntetést is kaphat.

Nem ez az első vizeléssel kapcsolatos trend, amely a TikTokon megjelenik. 2020-ban a „Pee your pants challenge” arra ösztönözte az embereket, hogy töltsenek fel olyan videókat, amelyeken bepisilnek, a kihíváshoz használt hashtag pedig milliós nézettséget ért el. Az alkotó, Liam Weyer az Insidernek azt nyilatkozta, hogy a trendet más kihívások paródiájaként kezdte, és meglepődött, amikor ilyen népszerűvé vált.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után