Melyik városban mennyi az átlagos fizetés Nagy-Britanniában 2016-ban 1

A londoniak még mindig többet keresnek, mint a királyság bármely más városában élő munkások — derült ki egy új jelentésből.

CLOUDY-DAY

A fővárosban élők £675 körüli fizetést visznek haza egy héten, a Cities Outlook 2016-os jelentése szerint, amelyet a Centre for Cities készített. A beszámolóból kiderül, hogy a legmasabb fizetéssel, de a legalacsonyabb életszínvonallal a délkeleti városokban rendelkeznek, mint például Crawley és Slough, ahol £641-ot vagy £636-ot keresnek az ott élők hetente. A negyedik helyen Reading van, ahol az átlagos heti bér £619, és Aberdeen az ötödik, ahol ez £617.

A legmagasabb heti átlagos fizetéssel rendelkező brit városok:

  1. London – £675
  2. Crawley – £641
  3. Slough – £636
  4. Reading – £619
  5. Aberdeen – £617

A lista másik végén a West Yorkshire-i Huddersfield szerepel, ahol a dolgozók a legkevesebbet tudják haza vinni. Ugyanis, itt az átlagos fizetés csak £399/hét. Az Essexi Southend a második legyengébben fizetett város, ahol átlagban £404-ot keresnek.

A harmadik Burnley (Lancashire), ahol az átlagos bérek £416/hét körül mozognak, csak egy egész picit lemaradva Mansfieldtől (Nottinghamshire), ahol a dolgozók átlag £417-ot visznek haza hetente, ill. Wigantől (Manchester), ahol az átlagbér £418.

Azonban, az eredméynek nem jelentik feltétlenül azt, hogy a fővárosban élők jobban élnek, ugyanis, például Burney-ben az átlagos lakbér egy egyszobás ingatlanért £381, amíg a londoniaknak ugyanezért közel £2000-ot kell fizetniük. Ha a fizetések mellett a kiadásokra is kíváncsi vagy a brit városokban, akkor kattints ide.

Nagy-Britannia fizetesek

A jelentés azt mondja, hogy a kormánynak biztosítania kell azt, hogy a megélhetési szükségletek ne növekedjenek a magasan-kereső városokban, mivel itt élnek a legnagyobb számban.

Az elmúlt években, azokban a nagyobb városokban nőtt a legerősebben a munkalehetőségek száma, ahol magasabbak az átlagbérek és alacsonyabbak a megélhetés biztosításához kifizetendő számlák. Ezen városok erős gazdaságának köszönhetően, pedig úgy néz ki, hogy a munkalehetőségek tovább nőnek majd az elkövetkezendő években.

A kormánynak meg kell küzdenie azzal a feladattal, hogy az életszínvonal fenntartásához szükséges feltételek árai ne emelkedjenek ezekben a városokban, amely részben a magas igények és az ingatlanok piaci viszonyai miatt alakul így. Itt találtok fontos információt a minimálbér 2016-os változásával kapcsolatban.   Forrás: http://www.standard.co.uk

 [fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára

 

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után