Mellkason szúrtak egy férfit az utcán a döbbent vásárlók szeme láttára Londonban 1

A szeretet ünnepének szelleme nem mindenkire van hatással, több késelés is történt szerdán Londonban.

Mellkason szúrtak egy férfit az utcán a döbbent vásárlók szeme láttára Londonban 3

Az egyik ráadásul az ünnepi vásárlást intéző, elborzadt járókelők szeme láttára történt. Egy fegyveres banda üldözte áldozatát a forgalmas Muswell Hill Broadway-n. Végül a harmincas éveiben járó fehér férfit utolérték és többször megszúrták délután 4:30 körül.

A szemtanúk szerint az üldözői fiatal srácok voltak, körülbelül 15-en. Mindenféle fegyver volt náluk, de egyikük például egy kávézóból eltulajdonított székkel támadt a férfire, egy másik pedig egy övet lobogtatott. A sebesült férfit a mentők a Carluccio’s mellett, a járdán kezdték el ellátni, majd kórházba vitték.

„A pasas csak ült ott a padkán, az arcán teljes sokk. A barátai szerint fogalma sincs, miért támadták meg.” A rendőrség is megerősítette, hogy a férfi sérülései nem életveszélyesek. Egyelőre folyik a nyomozás.

Mellkason szúrtak egy férfit az utcán a döbbent vásárlók szeme láttára Londonban 4

Nem volt azonban ilyen szerencsés az a 16 éves fiú, aki két 18 éves társával késeléses verekedésbe keveredett Battersea-nél. A srácot életveszélyes állapotban szállították kórházba, de a másik két résztvevő is megsérült.

A rendőröket este fél 10 körül hívták ki a három fiatalhoz a Francis Chichester Way-en található Doddington telkén. A kórházba szállítás után a rendőrök mindhármukat letartóztatták, sőt az egyik 18 éves fiúnál drogot is találtak.      Értesülj a friss hírekről azonnal, keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd feliratkozás  Forrás 

Megosztás