Megrohamozták a tüntetők a Westfield bevásárlóközpontot Londonban, és a rendőrökkel is összecsaptak 1

Oltásellenes tüntetők százai rohamozták meg a Westfield bevásárlóközpontot Shepherds Bush-nál a szombat este folyamán. A bevásárlóközpontnál készült képeken és videókon az látható, ahogy egy elég nagy embercsoport összecsap a rendőrökkel, akik megpróbálták megakadályozni, hogy bejussanak az épületbe.

Megrohamozták a tüntetők a Westfield bevásárlóközpontot Londonban, és a rendőrökkel is összecsaptak 3

A demonstráló tömeg egy része be is jutott az épületbe, ahol elkezdtek vandálkodni, és sok bolt alkalmazottai gyorsan be is zárták belülről magukat a az üzletekbe, hogy senki be ne jusson, a bent lévő emberek meg elmenekültek. Szerencsére az erősítés hamar megérkezett, és a rendőröknek ezt követően rövid időn belül sikerült az összes tüntetőt kizavarnia az épületből.

Megrohamozták a tüntetők a Westfield bevásárlóközpontot Londonban, és a rendőrökkel is összecsaptak 4

A Met Police este 7 körül kiírta a twitter oldalára, hogy a tüntetőket sikerült feloszlatni, és a veszély elmúlt, de a rendőrök egy része azért még a biztonság kedvéért a helyszínen marad. A tüntetők egyébként a belvárosból keveredtek Shepherds Bush-ba.

A tüntetők a nap folyamán korábban a Parlament előtti téren gyűltek össze, hogy tiltakozzanak a Covid kapcsán bevezetett korlátozások és az oltóanyag bevezetése ellen. Sokan jöttek tüntetni olyanok is, akik nem a fővárosban élnek. Miután onnan elmentek, a demonstrálók a Whitehall, majd a Hyde Park felé vették az irányt.

Megrohamozták a tüntetők a Westfield bevásárlóközpontot Londonban, és a rendőrökkel is összecsaptak 5

Egyesek azt hangoztatták, hogy a járvány csak egy kamu, míg mások plakátokat lóbáltak, amelyeken olyan szövegek voltak olvashatók, mint pl, hogy „Az én Testem, az én döntésem”, és sokan tiltakoztak az oltási útlevelek ötlete ellen is. Többen dobáltak füstbombákat, és olyan is volt aki petárdákat és tűzijátékot gyújtott meg.

Az egyik, magát megnevezni nem kívánó tüntető például azt nyilatkozta, hogy azért van jelen az eseményen, „mert szabad akarok lenni, és azt akarom, hogy te is szabad legyél, és mert a kormány hazudik nekünk”.

A rendőrség „arra kérte egyébként az embereket már előre, hogy tartsák be a nagy összejövetelekre vonatkozó korlátozásokat”. A múlt hónapban az egyik Londonban lezajlott nagyszabású tiltakozás során ugyanis két rendőrt is kórházba kellett szállítani.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után