Az angol rendőrség elfogta a férfit aki minden bizonnyal felelős ezért a szörnyű tettért. A vád gyilkossági kísérlet, nemi erőszak és emberrablás.

epsompizzahut

A tettes az egyik helyi Pizza Hut vendéglőből rángatta ki a tinédzser lányt, majd hasba szúrta, derült ki a rendőrség szóvivőjének elbeszéléséből. A Surrey-i rendőrség azt nyilatkozta, hogy az elkövető a múlt éjjel Epsomban, a Waterloo Road-on lévő jól ismert pizzázóba ment be és rángatta ki onnan az áldozatát. Az egyik alkalmazott próbált segíteni a lánynak, de a férfi őt is megtámadta. A segíteni próbáló személy a karján szenvedett kisebb sérüléseket, de szerencsére az ő állapota nem súlyos.

A férfi kiráncigálta a 17 éves lányt az utcára, majd eltűnt vele. A rendőrség este 10:30-kor ért ki a helyszínre és azonnal megkezdték a lány keresést a környező utcákon.

Alig 20 perccel később elfogtak egy férfit, aki alaposan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. Rövid idővel ez után a lányt is megtalálták a Pound Lane-en, aki szerencsére életben volt, azonban a tettes hasba szúrta. A St George’s Hospital nevű kórházba szállították, és jelenleg is ott ápolják. Az állapota súlyos, de nem életveszélyes. A támadója megkéselte, összeverte és meg is erőszakolta, ami teljesen elképesztő és minden határon túl megy.

A 32 éves Epsom-i férfit emberölési kísérlet, nemi erőszak és emberrablás vádjával is gyanúsítják. Az illető kihallgatását a kijelölt nyomozótisztek jelen pillanatban is végzik.

„Kétség kívül ez egy nagyon súlyos bűncselekmény, aminek komoly következményei lesznek. Ráadásul úgy tűnik, hogy a támadás előre megtervezett cselekedet volt, amit egy nyilvános helyen hajtott végre az elkövető.” – mondta az ügy kapcsán  Nick Chambers felügyelő.

A rendőrség úgy hiszi, hogy a lány ismerhette támadóját, de ez hamarosan kiderül, amint őt is kikérdezik. Ha valaki rendelkezik hasznos információval az ügy kapcsán, az hívja a 0800 555 111-számot.             Forrás: http://www.standard.co.uk/

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára