Megkéseltek egy babakocsiját toló anyukát Londonban, mert nem akarta odaadni a telefonját 1

A megszúrt anyuka férje mesélte el, hogy mennyire kevésen múlt a felesége élete, miután kést döftek a lábába, amikor megtagadta, hogy átadja az okostelefonját a rablónak.

A 36 esztendős Christel Stainfield-Bruce egy óvodában dolgozik és maga is három gyermek anyja. A pénteki napon délután épp hazafelé sétált London északi felén, Islington területén, amikor a támadás érte. A késelést a rendőrség teljesen indokolatlannak titulálta, a nő egyszerűen csak nem akarta, hogy a telefonját is elvegyék.

Megkéseltek egy babakocsiját toló anyukát Londonban, mert nem akarta odaadni a telefonját 3

A nőt combon szúrták a késsel a támadás során, és a másik megdöbbentő dolog, hogy az elkövető a vallomás és a személyleírás alapján egy fiatal tinédzser srác lehetett, aki nagy valószínűséggel bőven 20 év alatti korú.

A tizenéves fiú az elbeszélések alapján odasétált Christelhez és először úgy tett, mint aki útbaigazítást akar tőle kérni. A nő a három éves gyermekét tolta hazafelé a babakocsiban, aki ekkor épp aludt. A támadó váratlanul a nő telefonját követelte, aki ezt visszautasította. Ekkor támadt rá a késsel és szúrta vele combon.

Az anyukát ezt követően azonnal kórházba vitték, ahol ellátták a sebét a péntek este folyamán. Szerencsére nem szenvedett súlyos sérülést és egy nappal később kiengedték a kórházból.

„Azt hiszem még mindig a sokk hatása alatt vagyok egy kicsit. Most van először olyan az életemben, hogy félek kimenni az utcára. Őszintén szólva szeretném látni, hogy elfogják, és szeretném hogy megkapja érte a büntetését, de azt is szeretném, hogy valamilyen rehabilitációs programban vegyen részt. Tudni akarom, hogy mi vezetett oda, hogy ezt tegye.” – magyarázta Mrs Stainfield-Bruce nemsokkal az esetet követően.

A nő férje, Quinn azt nyilatkozta, hogy a késsel elkövetett bűncselekmények száma Londonban elért egy kritikus szintet. Elmondta azt is, hogy az egyik orvos a kórházban azt magyarázta nekik, hogy óriási szerencséje volt a feleségének, hogy a szúrás nem talált el semmilyen nagyobb artériát.

Megkéseltek egy babakocsiját toló anyukát Londonban, mert nem akarta odaadni a telefonját 4

„Akár meg is halhatott volna. A kést a bal hátsó combjába döfték. Mentőt hívtak hozzá, és azonnal kórházba vitték. Ha gyerekkel sétáló anyukákat késelnek meg az utcán fényes nappal, akkor kérdem én, hogy mi a büdös franc folyik itt? Elképesztő, énnél sokkal rosszabb már nem igazán lehet. A srác ráadásul még csak el sem vitt semmit. Se a telefonját se a pénztárcát, semmit, csak combon szúrta és elment.” – mesélte a férj.

A rendőrség elmondása szerint a bejelentés a késelésről péntek délután 5 óra előtt pár perccel érkezett be. A gyanúsított egy 14 – 16 év körüli, nagyjából 160 cm magas fekete fiatal srác, aki sötét ruházatot, dzsekit és sapkát is viselt, és aki a támadás után a Holloway road irányába menekült. Az ügyben letartóztatás még nem történt, de nyomozást indított a rendőrség.      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után