Megkéselte a szomszédját, majd az egyik kiérkező rendőrt számszeríjjal lőtte le egy férfi Angliában 1

Egy kiérkező rendőrt megsebesítettek számszeríjjal, egy férfit pedig megkéseltek egy súlyos támadás során Angliában, High Wycombe-ban.

Megkéselte a szomszédját, majd az egyik kiérkező rendőrt számszeríjjal lőtte le egy férfi Angliában 2

Fegyveres rendőrök sokasága lepte el Downley-t tegnap este 18 óra körül, miután egy számszeríjjal felfegyverzett 54 éves férfiról érkezett bejelentés. Amikor megérkeztek a helyszínre, a férfi lábon lőtte az egyik rendőrt.

Ezután a rendőrök lelőtték és elfogták a támadót, és gyilkossági kísérlet alapos gyanúja miatt letartóztatták. Jelenleg rendőri felügyelet alatt tartják a kórházban, életveszélyes sérülésekkel. Egy 60 év körüli férfit is kórházba szállítottak, miután a helyszínen még a rendőrök megérkezése előtt megkéselték, de szerencsére az ő sérülései nem voltak súlyosak, így őt azóta hazaengedték.

Megkéselte a szomszédját, majd az egyik kiérkező rendőrt számszeríjjal lőtte le egy férfi Angliában 3

Egy helyi lakos, aki a nevét nem szerette volna elárulni, azt mondta a Bucks Free Pressnek: „Szerda este nagy volt az ijedtség. Nagyon hangos volt a veszekedés. Nem tudom pontosan mi történt, de egy óra múlva minden elcsendesedett. Úgy tűnik, ma este újabb vitába keveredett a szomszéddal – és valami incidens is történt egy autóval kapcsolatban.”

„Nem tudok mást, de úgy értesültem, hogy a szomszéddal való összecsapás után egy számszeríjjal jelent meg, és azzal fenyegetőzve mászkált fel alá. A rendőrök megérkeztek, és az egyiküket lábon lőtte, majd a fegyveres rendőrök ezt követően őt lőtték le.”

Megkéselte a szomszédját, majd az egyik kiérkező rendőrt számszeríjjal lőtte le egy férfi Angliában 4

Tim Metcalfe rendőrfőkapitány-helyettes, a Thames Valley Police-tól azt mondta: „Rendőrök mentek ki az incidens helyszínére, és az egyiket számszeríjjal lábon lőtték. Kórházba szállították, de szerencsére nincs életvészben.”

Megkéselte a szomszédját, majd az egyik kiérkező rendőrt számszeríjjal lőtte le egy férfi Angliában 5

„Mindent megteszünk annak érdekében, hogy támogassuk őt és kollégáit, valamint az incidens által érintetteket a csapaton belül. A támadás áldozatát szintén súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Neki is gyors felépülést kívánunk. Egy 54 éves High Wycombe-i férfit gyilkossági kísérlet gyanúja miatt a helyszínen letartóztattunk.”

„Őt is kórházba szállították rendőri felügyelet mellett, életveszélyes sérülésekkel, mivel az incidens során egy fegyveres rendőr lelőtte. Jelenleg nem keresünk senki mást az incidenssel kapcsolatban.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után