Meghalt egy nő Londonban, miután téglák zuhantak a fejére az utcán séta közben 1

Sajnos nem tudták megmenteni az orvosok annak a nőnek az életét, akire téglák zuhantak a magasból, Kelet-London egyik utcáján sétálgatva.

Meghalt egy nő Londonban, miután téglák zuhantak a fejére az utcán séta közben 3

Michaela Boor, aki még a 30. életévét sem töltötte be, nagyon súlyosan megsérült néhány napja, kedden, amikor egy építkezés mellett haladt el Tower Hamlets területén.

A fiatal nő épp egy építési terület mellett sétált el, ahol egy nagyobb társasház épül. Nemsokkal korábban vitte be kisfiát az iskolába, és elindult hazafelé, amikor a baleset történt.

A rendőrség és a szemtanúk elmondásai alapján a nőt az építkezésen használt daruról véletlenül lehulló téglák találták el felülről, többek közt a fején és a vállain. A rendőrök és a mentők kedd reggel 9:40 körül érkeztek ki a sérülthöz a helyszínre. A rendőrség szóvivője azt nyilatkozta, hogy a nőre egy halom lehullott és összetört tégla és fadarabok közt fekve találtak rá.

Meghalt egy nő Londonban, miután téglák zuhantak a fejére az utcán séta közben 4

A nő a közösségi oldalakról szerzett információk szerint alig néhány nappal korábban lett eljegyezve az élettársa által.

A kiérkező mentők azonnal egy közeli kórházba vitték Michaela-t. Az orvosok két teljes napon keresztül próbálták megmenteni és stabilizálni az állapotát, azonban sajnos csütörtök délelőtt 10:40-kor belehalt sérüléseibe.

Meghalt egy nő Londonban, miután téglák zuhantak a fejére az utcán séta közben 5

Az ügyben természetesen nyomozás indult, hogy kiderítsék, hogyan történt pontosan a baleset. Azt egyelőre nem lehet tudni miért hullottak az utcára a téglák a daruról, de amíg pontosabb információval nem szolgálnak a hatóságok, addig az emberi mulasztás lehetőségét sem lehet kizárni. A Metropolitan Police mindenkit arra kér, aki ott volt a környéken abban az időben, hogy jelezzék, ha láttak, vagy hallottak valamit, ami segítheti a nyomozás menetét.       Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra    Forrás

Megosztás