Meghalt egy anyuka, miután a saját kabátja alatt találtak rá a sürgősségin várakozás közben Angliában 1

Egy kétgyerekes anyuka meghalt azok után, hogy már eszméletlenül találtak rá egy kabát alatt, miután több, mint hét órán át várt arra, hogy sorra kerülhessen egy angliai kórház sürgősségi osztályán.

Meghalt egy anyuka, miután a saját kabátja alatt találtak rá a sürgősségin várakozás közben Angliában 3

A 39 éves nő a hírek szerint január 19-én későn este érkezett meg a nottinghami Queen’s Medical Centerbe, ahol súlyos fejfájásra panaszkodott. Ezt követően háromszor is megvizsgálták, és az ápolónők közül többen is látták, de amikor végül egy orvos elérhetővé vált, és a váróteremben végre bemondták a nevét, már senki nem reagált.

A személyzet először azt feltételezte, hogy a nő a hosszú várakozási idő miatt fogta magát, és nemes egyszerűséggel távozott, de aztán később egy székben, a kabátja alatt rátaláltak, akkorra azonban már nem volt eszméleténél.

Az LBC jelentése szerint a nőt ekkor azonnal az intenzív osztályra szállították, azonban sajnos már nem tudták megmenteni, és három nappal később, január 22-én meghalt. A nőnek, mint kiderült agyvérzése volt.

Meghalt egy anyuka, miután a saját kabátja alatt találtak rá a sürgősségin várakozás közben Angliában 4

A Queen’s Medical Centert működtető Nottingham University Hospitals Trust (NUH) azóta vizsgálatot indított az ügyben. Egy a kórházat ismerő névtelen forrás azt mondta az LBC-nek, hogy előfordul, hogy 80 ember is várakozik a kórház sürgősségi osztályán, és a várakozási idő időnként akár 14 óra is lehet.

Dr. Keith Girling, a NUH orvosi igazgatója részvétét fejezte ki a családnak, és hozzátette: “Már folyik a vizsgálat, amelybe a családot is bevontuk, és amíg ez nem zárult le, nem tudunk bővebb információval szolgálni.”

Az NHS csütörtökön közzétett adatai szerint Angliában csaknem 25%-kal nőtt 2023 januárjához képest azoknak a száma, akik több mint 12 órán keresztül várakoznak a kórházak sürgősségi osztályain. Tavaly a Royal College of Emergency Medicine „országos szinten szégyennek” nevezte, hogy 2022-ben csaknem 400 000 beteg töltött 24 órát vagy még ennél is többet az angliai sürgősségi osztályokon.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után