Megérkezik a télies hideg és az első fagy Nagy-Britanniába 1

A mostani hétvége végére igencsak lehűl a levegő a szigetországban, és egyes területeken kemény mínuszok is várhatóak lesznek a késő esti órákban.

Megérkezik a télies hideg és az első fagy Nagy-Britanniába 3

A brit meteorológiai intézet előrejelzései szerint Nagy-Britannia egyes északi területein egészen -4C-ig fog majd leesni a hőmérséklet vasárnap éjszaka. Ez egyben a kellemes nyári és kora őszi időjárás végét is jelenti.

A hőmérő higanyszála Vasárnap éjjelre, hétfő hajnalra süllyed majd a legmélyebbre. Sok helyen, főleg Skócia területén hétfőn reggel az utak várhatóan fel lesznek fagyva.

Megérkezik a télies hideg és az első fagy Nagy-Britanniába 4

Greg Dewhurst, meteorológus azt nyilatkozta, hogy Skóciában a legtöbb helyen -1C és -3C közötti hőmérsékletre lehet számítani, de lesznek helyek, ahol -4C-ig is leesik a hőmérséklet. Délelőttre szerencsére azért nem marad majd fagypont alatt, de minden bizonnyal egy számjegyű lesz, úgyhogy eljött a nagykabátok ideje, újra.

Akik Londonban és az ország déli felén laknak, azoknak nem lesz ennyire fagyos vasárnap estéje, de éjjelre ezeken a területeken is 2-4C-ig csökken majd a hőmérséklet.

Vasárnap felhős idő várható, némi napsütéssel, de a hőmérséklet már napközben is esni fog, ahogy a hideg légtömegek megérkeznek a térségbe. Skóciában nap közben 7-8C lesz, míg Angliában az átlag hőmérséklet 9-13C körül mozog majd. Szerencsére a hideg idő nem marad sokáig és a hét első felében már enyhülés várható egész Nagy-Britannia szerte.        Forrás Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után