Egy utas gondoskodott arról, hogy a legtöbbet hozza ki a repülőgépre felvihető megengedett poggyászok számából. Ezért még egy hosszú botot is becsekkolt a londoni járatra.

stansteadstick

A szokatlan csomagot egy sasszemű utas vette észre a futószalagon, amit azonnal le is fotózott és megosztott a Reddit közösségi oldalán. Ahogy a képen láthatjuk, a botot ellátták azzal a cédulával, amit a becsekkolt csomagokra raknak általában.

Az éles szemű utas a következőket írta a képéhez: „Valaki becsekkolt egy botot a repülőtéren.”

Eddig, több mint 2000 olvasó szólt hozzá a bizarr képhez. Sokan kérdezték, hogy vajon, kié lehet az a bot. Valaki úgy gondolta, hogy talán egy kutya játékszere lehet, míg valaki más azt mondta, hogy biztos, Gandalf utazott a Gyűrűk urából.

Mások csak rácsodálkoztak a fa eszközre. Az egyik olvasó azt írta, hogy ő mondjuk, becsomagolta volna valamibe.

Az eset a Stantsed reptéren történt, amelynek a szóvivője a következőket nyilatkozta: „Nyilván, egy bot nagyon ritka dolog, amit egy csomagszállító szalagon láthatunk a reptéren. Azonban, mi sokszor látunk sok különféle személyes poggyászt, amit az emberek magukkal visznek az utazásaik során. Amennyiben azok megfelelnek a szigorú biztonsági előírásoknak, semmi kitétel nincs ellenük.”

„A reptér terminál operációs csapata leellenőrizte az esetet, de nem sikerült kideríteni, hogy a bot tényleg becsekkolásra került-e vagy, hogy egyáltalán látták-e az érkezési csarnokban lévő csomagszállító szalagon. Azonban, a feladott boggyászokat a reptér ezzel foglalkozó megbízottjai kezelik, nem pedig maga a reptér.”

„Talán, meg kellene kérnünk a speciális illetékes kirendeltséget, hogy nézzenek utána a dolognak.”

Egyelőre, nem ismeretes, hogy a bot melyik járaton érkezett a fővárosba.     Forrás: www.standard.co.uk

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára